Jávea.com | Xàbia.com
Buscador

Publica tu reseña: ‘Un superratónico día… de campeonato!’, por Joel Marí Bisquert

27 de mayo de 2022 - 11:06

Los alumnos de la clase del Rock & Roll del CEIP Trenc d'Alba siguen con su proyecto literario. En la jornada de hoy, el estudiante Joel Marí Bisquert nos habla de las aventuras de Geronimo Stilton en su libro Un superratónico día... de campeonato!.

Resumen: El llibre va de Gerónimo Stilton que fa periòdics i tenia una missió que era salvar a Botazas Golete perquè li havien segrestat i Botazas Golete era el capità de l’equip Ratonia i si no li trobaven no pot jugar la final.

Aleshores, el seu iaio va dir qui havia de buscar a Botazas Golete i va triar a Geronimo Stilton, a la seua iaia, al seu cosí i a Trampita.

Com el seu iaio era tan tacaño, els va dir d'anar amb bici i Geronimo va protestar i se’n van anar destí Ratonia i estava molt lluny i sols pedalejava Geronimo i quan van arribar van anar a vore l’estadi on estaven entrenant. Geronimo es va maquillar per parèixer a Botazas Golete per a que el segrestador pensara que Geronimo és el bo de veritat.

Al dia següent, era la final a Ratonia contra Roditorix i al rato de començar ja anaven 3 a 0 perdent el Ratonia perquè a Geronimo li van furtar les ulleres i no veia res.

El partit es va ajornar al dia següent i eixe dia van trobar a Botazas Golete i va poder jugar i van guanyar 3 a 1 contra el Ratonia.

Opinió personal: El conte ha estat molt xulo i la veritat perquè hi ha molta aventura i a mi m'agraden molt les aventures i també m'agrada perquè es de futbol i a mi m’agrada molt el futbol.

Deja un comentario

    28.803
    9.411
    1.030