Jávea.com | Xàbia.com
Buscador

Publica tu reseña: ‘Spy family’, por Vera Vidal Bisquert

13 de mayo de 2022 - 13:18

Una nueva crítica literaria del CEIP Trenc d'Alba nos llega a la redacción. En esta ocasión, Vera Vidal nos presenta su opinión sobre 'Spy Family' de Tatsuya Endo dentro del proyecto de fomentación de la lectura que ha impulsado el tutor de la clase del Rock & Roll de este centro.

Resum: Aquest llibre tracta sobre un espía, que per completar una misió tenia que tindre un fill o una filla per a que entre en la academia Eden. Així que el espía va adoptar a una xiqueta que s’anomenava Anya però no era una xiqueta qualsevol.

Aquesta xiqueta podía llegir la ment dels altres. Anya pronte va descubrir que el pare era un espia però Anya tenia por que el pare li tornara al lloc d’adopció així que no li va dir al pare que podía llegir la ment.

Quan la xiqueta va entrar a la acadèmia Eden tenien que fer una entrevista a Anya i li van exigir que anaren els pares. El problema és que ella no tenia mare i que dies després el pare va trobar una dona però el primer día Anya es va donar conte que la mare era una assassina.

Opinió personal: En la meua opinió és un llibre que està xulísim. Ens ensenya una cosa molt important. Totes les persones tenen una cosa que no se li ensenya a ningú, ni als seus amics, ni a la seua parella, ni a la seua familia i és que s’amaguen ells mateixa els seus pensaments i els seus sentiments darrere d’una sonrisa i mentires així és com tots disimulen com si tot estiguera en pau.

Deja un comentario

    28.803
    1.975
    8.829
    760