Jávea.com | Xàbia.com
Buscador

Xàbia muestra su repulsa a los atentados de Cataluña

18 de agosto de 2017 - 12:40

A las 12 del mediodía, en la Plaza de la Iglesia, frente a las puertas del Ayuntamiento de Xàbia, decenas de vecinos, turistas y miembros de la corporación municipales se han concentrado para realizar un minuto de silencio con motivo de los atentados ocurridos ayer jueves en Barcelona y Cambrils.

La primer teniente de alcalde, Isabel Bolufer, ha leído un manifiesto en el que se muestra la repulsa a los atentados terroristas y se da todo el apoyo a víctimas y familiares. Las banderas del Ayuntamiento ondean a media asta en señal de duelo.

El texto ha sido el siguiente: "Estimats amics i amigues, veïns i veïnes de Xàbia. Es fa difícil dir alguna cosa davant els atemptats que ahir van somoure Catalunya i els cors i les conciències de totes les persones que ens estimem la llibertat com a valor màxim de convivència. 13 persones han perdut la vida en un espai, les Rambles de Barcelona, que representen com a pocs la pluralitat cultural i l'aperturisme de la nostra societat. 100 més estan ferides als hospitals. I tot perquè feien el que volien: passetjar, gaudir, viure.

Eixe fer el que volem és l'essència d'allò pel que val la pena resistir. No és l'hora dels discursos encesos, l'odi i l'avantatgisme. No és l'hora de traure rèdits polítics de la desgràcia. No és hora de barrejar amb la sang vessada uns altres assumptes. És l'hora d'estar junts i sentir-nos fondament a prop de Barcelona i de Cambrils. D'evocar el Mediterrani com un espai tenaçment construit per a la vida. De fer-nos forts en les conviccions que ens han dut fins ací.

Tota la nostra admiració i reconeiximent també a les forces de seguretat i el seu admirable treball. Tota la nostra estima, força i respecte per a les víctimes i les seues famílies. Guardem ara silenci en senyal de dol".

Deja un comentario

    28.283
    1.950
    8.634
    629