Jávea.com | Xàbia.com
Buscador

Publica tu reseña: ‘Misteri a Hollywood’, por Sofia Chorro Mas

29 de abril de 2022 - 13:23

Los alumnos de la clase del Rock & Roll del CEIP Trenc d'Alba siguen con su proyecto literario. En la jornada de hoy, la estudiante Sofia Chorro nos presenta su reseña literaria sobre 'Misteri a Hollywood'.

La historia de Tea Stilton está llena de misterio e intriga lo que envuelve y engancha al lector durante toda la lectura, pero ¿cuál es la crítica de Sofia?

Reseña literaria

Resum: Les "Tea Sisters" estan de vacances en Los Ángeles. Van visitar Hollywood, concretament la platja de Malibú. Van estar en una filmació però de repent la princesa Lana Ratilton va desaparèixer i les Tea Sister van agarrar la missió: trobar-la i que ningú sabotejara el rodatge. Van conèixer a dos persones famoses Terri i Jenna i se van fer amigues.

Les Tea Sisters van eixir en un rodatge de superheroïnes amb efectes especials, per que les verdaderes superheroïnes estaven malaltes. Quant es van recuperar els va encantar i van eixir en una altra pel·lícula amb les verdaderes superheroïnes. Al final se van fer famoses i van anar a una gala.

Opinió personal: M'agradat molt perquè ha estat molt misteriós, interessant i intrigant. M'agrada veure com les Tea Sisters descobreixen els misteris de forma molt divertida. També hi ha dibuixos que pareixen reals.

Deja un comentario

    28.803
    1.974
    8.829
    757