Jávea.com | Xàbia.com
Buscador

Pilar Zamora edil del Arenal atenderá a sus vecinos el primer miércoles de cada mes

19 de octubre de 2015 - 16:34

La edil socialista, Pilar Zamora, concejala del Arenal, en su trabajo por conocer las inquietudes de los vecinos de esta zona de Xàbia, estará todos los primeros miércoles de cada mes en la Oficina de Turismo del Arenal.

Pilar Zamora edil socialista de Xàbia

Allí recogerá las sugerencias, quejas u otras inquietudes de los vecinos. El horario de atención al público es de 11:00 a 13:00 horas. Se advierte a los interesados en mantener una reunión con la edil, que se coja cita previa ya que tendrán preferencia con respecto a los que no la tengan.

Las citas previas se pueden concertar enviando un email al correo de la concejala que es; pilarzamora@ajxabia.org., ya que todos aquellos que tengan sus citas tendrán preferencias.

1 Comentario
  1. Eduard Torres dice:

    Bon dia, comentar que el correu correcte de la regidora és pilar.zamora@ajxabia.org és a dir, amb un punt entre el nom i cognom per a que arribe. L’oficina d’atenció és la d’informació turística de la carretera del Plà a l’Arenal (i no la del Passeig). És interessant acudir eixos primers dimecres de mes per presentar millores perquè, molt a sovint, els regidors i tècnics de l’Ajuntament no ho saben al no viurer alli. A la Platja de l’Arenal, per eixemple, cal coordinar els serveis municipals de neteja de la platja (que es fa de 1 a 5 de la matinada amb un tractor) i dels carrers (que començen a les sis del matí), amb el descans dels veïns, residents i turistes temporals del que és el lloc turístic més emblemàtic de Xàbia. Gràcies per facilitar aquest espai de comentaris als ciutadans.


28.708
1.951
8.665
678