Jávea.com | Xàbia.com
Buscador

Moros y Cristianos 2016: Sábado 16 de Julio

Información
Fecha del evento: 16 de julio de 2016
Tipo de evento: Fiesta
Evento finalizado

Sábado 16 de Julio

21:00 H. Pasacalle por las calles de Duanes, para recoger en las kábilas y cuarteles a los representantes de las filaes que participarán en la presentación. Al llegar a la Av. Jaime I disparo del cohete anunciador y encendido oficial de luces.

Presentación de las fiestas de Moros y Cristianos 2015 Xàbia

22:00 H. Presentación de las Fiestas de Moros y Cristianos 2016 en el Paseo Jaime I, con asistencia de autoridades municipales y festeras. Actuará como pregonera, Mª José Grimaldo García. A continuación, actuación del “Trío Acuario“.

00:30 H. Cena de filaes en la Av. Jaime I.

1 Comentario
  1. ARA XÀBIA dice:

    Les festes i celebracions populars sempre són benvingudes però que milers i milers d’euros d’un ajuntament tan endeutat com el de Xàbia es destinen a festejos mentre queda molta feina per fer no «quadra» massa bé; voreres i carrers d’un municipi que viu del Turisme estan per fer i aci continuem gastant dinés en foc i traca, dos fotos i quatre contractes a empreses locals i per pocs imports per evitar concursos no són maneres. Tot es pot fer però millor amb un poc de seny i no tant de fum alcalde Chulvi. L’únic que se’ls acudix és pensar en pujar impostos als veïns quan els regidors de l’Ajuntament de Xàbia són els que més cobren de tota la Marina Alta.


28.803
1.985
9.290
781