Jávea.com | Xàbia.com
Buscador

La ‘Quintà 2007 Entre Festes i Forats Farem Fredat’ recuerda a su quinto ‘Edu’ en el 10º aniversario

16 de junio de 2017 - 13:21

Este año, la Quintà 2007 Entre Festes i Forats Farem Fredat recuerda a su compañero, festero y quinto Edu Monfort. Con un emotivo escrito en las redes sociales, los quintos de 2007 se dirigen a Edu con especial sentimiento y recuerdo. En estas fiestas, la quintà de Monfort celebra sus 10 años desde que fueran quintos. Un año difícil en el que, como dicen las palabras del homenaje, faltará una parte de las risas pero le recuerdan como si estuviera con ellos.

Os dejamos el escrito dedicado a Eduardo Monfort, que junto a José Antonio Albi y Alberto Contreras, perdieron la vida el pasado 7 de mayo en un accidente.

Edu, te’n vas anar en silenci. Igual que quan la nit deixa pas al dia. Sense que ningú se n'adonara. De la mateixa forma que s’alçava molts matins per a practicar esport abans que clarejara del tot. I mentres ell pedalejava i avançava corrent més kilòmetres, molts ens despertàvem.

Sempre va ser el primer en alçar-se i un dels últims en anar-se’n. I era eixa incansable energia seua la que servia de combustible per a la Quintà en moltes ocasions. Donava igual la relació que tinguera amb cada quinto o quinta, sempre contagiava la seua vitalitat i les seues ganes, no només de festa, sinó de compartir bons moments. Perquè la vida és això: senzillesa. La mateixa senzillesa que el caracteritzava i que tal vegada hagem descobert en el seu adéu.

Enguany tenia especial il·lusió perquè arribaren les festes de Fogueres. Fem deu anys des d’aquell inoblidable 2007. I, des del primer moment, ens va deixar constància a tots que volia una bona celebració. Amb música, colorit, rialles, encontres... però sobretot amb la seua gent, amb la seua quintà. Amb tots nosaltres. I com no, nosaltres volíem compartir este rencontre fester amb ell.

No serà possible. I no anem a negar-ho: serà dur. El necessitem. Ens fa falta. Ens fa falta la seua gràcia, el seu somriure i la seua habilitat innata per botar al primer crit i prestar-se voluntari abans de saber què s'havia de fer o cap a on dirigir-se. Però... sabeu una cosa? El tindrem present. Sempre i en els nostres cors. Ens contagiarem d’este record tan únic que tenim d’ell.

No el recordem a la carretera, no el recordem mentres ploràvem. El recordem amb nosaltres, al nostre costat. Amb les ulleres de sol al revés, riguent i inventant cançons que només ell coneixia la lletra. Perquè tot siga dit, anava per a cantautor professional. El recordem diguent “SÍ” a tot sense importar el què, qui, quan i a on.

El recordem corrent amunt i avall darrere o davant les vaquetes i bous, fent-nos enveja (sempre sana) quan ens enviava fotografies de la seua finestra al Cap Negre. El recordem amb força, amor i sentiment. Com es recorda a les grans persones. Aquelles que marquen el cor de qualsevol en totes les seues facetes.

Cadascú el tindrà present d’una forma diferent depenent del seu grau de vinculació. Però, des d’estes línies, volem fer sabedor a tot el món que tots els records seran bons. És una qualitat innata de les persones especials. I Edu ho era i ho serà per sempre Quintà 2007 Entre Festes i Forats Farem Fredat. 10 aniversari.

Des de la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Xàbia i des de la Comissió de Fogueres ens volem sumar a este càlid, sincer i emotiu homenatge a Edu Monfort. El seu record, així com el de José Antonio Albi i Luis Alberto Contreras perviurà per sempre en tots nosaltres.

Deja un comentario

    28.803
    2.015
    9.411
    844