Jávea.com | Xàbia.com
Buscador

‘Atributs de la Pau’, conte de Cap d’Any de Pepa Guardiola

26 de diciembre de 2023 - 10:56

Anem tancant l'any. Acomiadem i valorem vivències personals, bones o roïnes que ens han marcat els dies. Vos desitge que, en sospesar-les, les positives guanyen a les negatives, i un somriure complaent segelle la portada del vostre 2023.

Clar, que no es tracta només de les qüestions personals, familiars i d'amistats. Si mirem més enllà del nostre cercle immediat, les notícies i fets del món ens esborren el somriure. Tant de patiment, tanta confrontació, tanta guerra, tanta misèria, tanta injustícia...

Per això, el meu Conte de Cap d'Any, amb el qual acostume a compartir amb vosaltres la cloenda de l'any que acaba i obrir el que comença, enguany més que conte és una mena de poema senzill, d'estrofes curtes que contenen la paraula PAU.

Me l'han dictat les veus dels éssers que se l'estimem, que la necessiten, i conscients de quant ens costa als humans aconseguir-la, m'han parlat del seus atributs i m'han aconsellat atendre'ls amb rapidesa.

Vos deixe el poemeta i el vídeo de targeta de felicitació multimèdia amb imatges, text, veu i la música de guitarra que m'acompanya, interpretada per Minerva Najarro, una jove artista ben sensible.

Bones Festes i esperançador 2024.

Pepa Guardiola

1 Comentario
  1. Consuelo Espinos dice:

    Gracies, ben bonic.


28.803
9.411
1.030