Overwinning van de Independiente de Alicante tegen CD Jávea in een abrupte wedstrijd met uitwijzingen

Augustus 15 van 2019 - 08: 55

Belangrijke test voor de twee teams die in de Preferred spelen. Een intense wedstrijd werd verondersteld met twee teams die hoog in hun respectieve groepen moeten zijn. Zodra ze begonnen, scoorden ze de bezoekers in een perfecte vrije trap gegooid door Adrián, die na het raken van de paal in het doel van Edu gleed.

Het lokale antwoord kwam enkele minuten later op een penalty aan Panucci en hij gooide het van Guerrero naar het net. Uit de loting kwamen de lokale gelegenheden aan de voeten van Panucci die pas voordat Soto de bal over de lat gooide. Voordat de Dianense-spits ook zijn kans kreeg in een bal die hij in het midden van het veld oppakte en het doel gooide, maar zijn schot ging over de lat.

In dit eerste deel waren de kansen voor de lokale bevolking, maar gisteravond waren ze niet wijs. In het tweede deel werd het team gevormd door dezelfde hoofdrolspelers. Opgemerkt moet worden het doel van de bezoekende overwinning in een rebound die Cristian raakt en sluipt naast de paal. In dit vervolg creëerde het pand nauwelijks gevaar, de lokale coach bracht drie wijzigingen aan, maar verbeterde het spel niet. In de laatste minuten kwamen de schoppen en de ruige wedstrijd en maximaal drie spelers werden uitgeworpen door scheidsrechter Ripoll.

De volgende voorseizoenwedstrijd van de lokale bevolking is aanstaande zaterdag tegen de Derde Divisie Atzeneta in de Vall de Albaida.

Opstellingen

CDJávea: Edu, Ayoze, Marcos, Paolo, Renzo, Pau, Molina, Panucci, Alvarito, Álvaro en Guerrero speelden ook Josep, Cristian, Roberto en César.

Onafhankelijk van Alicante: Soto, Gomis, Cata, Tomás, Conesa, Adrián, Selva, Fede, Jonatan, Jeffrei en Segarra, speelden ook Valencia, Manu, Ripoll, Fran, Samu, Laguna en Lolo.

scheidsrechters. Ripoll, Montoro en Miguel Esteve.

doelen. 0-1. Adrián, minuut 2. 1-1. Warrior, minuut 18. 1-2. Cristian bij eigen deur, minuut 63.