Zoek

CD Jávea scoort punten na de wedstrijd met Santa Pola CF

02 oktober 2023 - 16: 20

Afgelopen zondag heeft de CD Jávea Ze stonden thuis tegenover Santa Pola CF in aanwezigheid van een grote menigte. De wedstrijd begon intens, waarbij beide teams het middenveld wilden beheersen. Hierdoor bleven de scoringskansen uit. Geen van beide ploegen kwam ook maar in de buurt van de doelpunten.

Na bijna 30 minuten spelen in de eerste helft scoorde Santa Pola een doelpunt op het scorebord, het werk van Llamas. Bij 0-1 werd de pauze bereikt.

Toen de tweede helft van de wedstrijd eenmaal was begonnen en het bezoekende team een ​​voorsprong had, wonnen de rojiblancos aan kracht in de wedstrijd, maar geluk was er niet, totdat Cabo er uiteindelijk in de 86e minuut van de wedstrijd in slaagde de bal onder de palen en voeg een punt toe aan het scorebord.

Bij de stand 1-1 floot scheidsrechter Israel Castelló het einde van de wedstrijd en wist CD Jávea een punt te scoren.