Werkte overwinning van CD Jávea tegen UD Alcúdia (3-1)

02 december 2019 - 07: 57

El CD Jávea hij versloeg de EU l'Alcúdia met drie goals tegen één in een wedstrijd waarin de lokale bevolking van meer naar minder ging. Op weg naar buiten was de druk van de lokale bevolking doorslaggevend bij het scoren van het eerste doelpunt. Drie minuten waren nog niet verstreken, toen de nieuwe ondertekening van CD Jávea, Javi Hernández, die debuteerde, de doorslag gaf.

Met een prachtige koeienstaart verlost Hernández zijn marker en zijn midden eindigde op Guerrero. De bal struikelde in Miguel en de bal werd geïntroduceerd in het net. Dit is de annotatie die het college in de notulen plaatste, hoewel het vanaf de tribunes leek op het doel van Guerrero.

De plaatselijke intimidatie ging door en in een spel van pillos profiteerde Pau van een overtreding en zijn schot, nadat hij in een verdediging was gestoten, stortte in de paal. De wedstrijd werd gekoppeld aan lange bezoekersballen voor een geavanceerde lokale verdediging. Al aan het einde van de eerste helft kwam de tweede van het pand. Een bal die Álvaro López aan Javi geeft, hij passt de bal en Ramis definieert vals spelen van de bezoekende doelman. Met de 2-0 werd de rest bereikt.

Het tweede deel was anders. Zodra hij begon, verkortte hij l'Alcúdia afstanden in een geweldige kopbal van Toni dat niets Edu kon doen. Er waren enkele minuten verwarring met voortdurende aankomsten bij beide doelen. De eerste in Rafa's laarzen die Edu geweldig tegenhoudt. Een minuut later was het Javi Hernández die het hele veld kruiste en alleen tegen Marc, de bezoekende doelman, vermeed het doel, waren goede minuten voetbal vanwege de onzekerheid van het scorebord.

Nogmaals, de bal had het weer tegen de lokale bevolking in Renzo's laarzen, maar zijn schot ging hoog. Het doel van rust kwam in de laatste minuten met een spel van genialiteit en klauw van Aldo, die toen hij het gebied binnenkwam werd neergeschoten. De penalty werd gelanceerd door Paco en plaatste de laatste 3-1.

Markeer het debuut in Javea van Javi Hernández dat beslissend was in de eerste twee doelpunten met twee assists en zijn scoringsaccount kon inaugureren, maar zijn schot werd afgebogen door Marc toen het doel al werd gezongen. In de laatste minuten werd het spel vies met de uitwijzing van Toni door een dubbele gele kaart. Het was een wedstrijd die tot deze laatste minuten werd gespeeld waarin de scheidsrechter geen terechtwijzingen had getoond.

Opstellingen

JÁVEA CD: Edu, Ayoze, Cristian, Paco, Aldo, Paolo, Ramis (Renzo, 65 '), Pau (Álvaro Bernáldez, 65') Álvaro López (Panucci, 76 '), Javi Hernández en Guerrero (Rubén Ortolá 90).

EU L´ALCUDIA: Marc, Quintana, Edgard, Miguel (Ayoub, 65 '), Toni, Loren (Guille, 75'), Rafa, Sergio, Bisbal (Rafeta, 45 '), Victor en Gerard (Mario, 60').

Goles: 1-0, minuut 3, Guerrero. 2-0, minuut 39, Ramis. 2-1, minuut 49, Toni. 3-1, minuut 88, strafschop.

Scheidsrechter: Emilio López Herrero, Enrique López en José Manuel Muñoz. Hij vermaande Álvaro Bernáldez voor de lokale bevolking en Rafa, Edgar, Sergio, Ayoub en de teamafgevaardigde en verdreef Toni voor een dubbele waarschuwing. Een minuut stilte werd bewaard ter nagedachtenis aan de grootvader van Javi Hernández.