Villarreal CF won de 'IV Xàbia Youth Soccer Trophy'

Augustus 20 van 2019 - 07: 24

Het Villarreal CF-team won de titel van kampioen van de 'IV Xàbia Jeugdvoetbaltrofee', om te zegevieren in de grote finale van Levante UD door 4 naar 0. Deze twee teams wisten de finale in te gaan door hun respectieve halve finales te winnen die 's morgens werden gespeeld.

In de eerste wedstrijd van het toernooi vielen de hosts van Levante UD van 0 naar 5. Het was een harde correctie voor de groep onder leiding van Miguel García de la Reina, waar het verschil in categorie van de ene en de andere formatie duidelijk was.

In de andere halve finale was het Villarreal die UD Alzira van 3 versloeg naar 1. Deze bijeenkomst was meer zelfs dan de eerste, met grote schoonheidsspelen door beide teams. De succesvolle veilingmeester van de Castellon-spelers verdiende hen om naar de grote finale te gaan.

De middag begon met de troostbotsing tussen de CD Jávea en UD Alzira. De set die won was die van de regio La Ribera, die geen problemen had met het verslaan van de hosts die 0 versloeg door 3.

In de grote finale, met de hitte en wind als hoofdrolspeler, zorgde het beste voetbal van het Castellón-team samen met het succes in het tegenovergestelde kader ervoor dat ze het team zonder buitensporige problemen overwonnen granota door de 4 0.

De trofee-ceremonie werd bijgewoond door Alberto Tur, burgemeester van sporten van Xàbia die de president van CD Jávea, David Tíscar en zijn raad van bestuur vergezelde.