De CD Jávea lijdt meer onder het account om de Alcàsser CF te winnen

November 04 van 2019 - 07: 40

De derde opeenvolgende overwinning van CD Jávea Het was tegen een team als Alcàsser, dat een moeilijk team bleek te zijn en dat de rojiblancos in een moeilijk spel bracht, vooral na de uitwijzing van Paolo.

De wedstrijd begon goed voor de lokale bevolking, die in slechts 20 minuten drie duidelijke kansen had om de score in te luiden. De eerste, voor de minuut van het spel, op een perfecte pass van Panucci naar Guerrero en hij slaagt er niet in de bal in het net te plaatsen. De tweede was ook duidelijk in een uitstekend stuk van Álvaro López aan de linkerkant, hij verlaat zijn marker en Panucci gooit, met alles in het voordeel, over de lat.

De derde duidelijke gelegenheid was in een ander centrum van Alvarito dat Guerrero er niet in slaagde het raamwerk van Cantera onder ogen te zien. Na deze 20 minuten daalde de wedstrijd en kwam geen van de teams met gevaar voor het tegenovergestelde doel. Aan de rand van de pauze vlechten de lokale bevolking een goed spel met de bal van de ene band naar de andere, midden achter Panucci, neergeschoten door Álvaro López en Guerrero in het doel scoorde de 1-0.

De reactie van de bezoeker in een bal op het gebied waar de bal naast de paal uitgaat. Toen de scheidsrechter de pauze besliste, was er een rifirrafe tussen verschillende spelers met waarschuwingen voor Guerrero en Paco voor de lokale bevolking en Andrés voor de bezoekers.

Het tweede deel was veel saaier, de lokale bevolking raakte en raakte de bal in een middenveldgebied zonder het doel van Cantera te bereiken. Toen 10 minuten verstreken, hadden de lokale bevolking een ernstige tegenvaller voor de uitwijzing van Paolo, hij werd gewaarschuwd in de eerste helft en in een strijd aan de rand van het gebied liet de scheidsrechter hem de tweede kaart zien en werd hij uitgezet. Vanaf dit moment bracht de lokale coach, Juan Carlos Signes een tactische verandering aan; Renzo kwam binnen via Panucci en plaatste Paco vanuit het midden aan de linkerkant en Renzo nam Paco's plaats in als een rijstrook aan de linkerkant.

De bezoekers probeerden het doel van Edu te bereiken, maar zonder succes. In de minuut 80 leek het erop dat de lokale bevolking de wedstrijd veroordeelde in een penalty van Guerrero die de 2-0 plaatste. Het was een toneelstuk van Ayoze aan de linkerkant, hij verliet zijn marker en toen hij het gebied binnenging werd hij neergehaald door een bezoekende verdediger, de emotie werd opgebracht door Alcàsser met een geweldig schot van Aliaga dat Edu laag versloeg, het was op het moment 89 en het was tijd om te lijden, de bezoekers hadden twee hoekschoppen en weinig anders.

Uiteindelijk had de overwinning te lijden van de lokale bevolking die de wedstrijd in de eerste helft kon veroordelen en in de kortingsminuten leed.

Speciale vermelding moet worden gemaakt van de lokale speler, Marcos, die tijdens de pauze César binnentrad, gezond verstand voor de verdediging zette en een belangrijke speler was in de lokale overwinning. Een speler die meer minuten verdient dan hij speelt.

Opstellingen

JÁVEA CD: Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Paco, César (Marcos, 45 '), Ferrán, Ramis (Álvaro Bernáldez, 65'), Álvaro López; Panucci (Renzo, 58 ') en Guerrero (Rubén, 82').

ALCÀSSER CF: Quarry, Andrés, Pau, Edu, Adrián, Manolo (Marcel, 70 '), Aliaga, Miquel (Marc, 76'),
Alex (Ojeda, 63 '), Aguado (Rios, 58') en Abarca.

scheidsrechters: Jorge Navarro, Darío García en Miguel Ángel Lillo. Ze vermaanden Paolo twee keer, verdreven in de minuut 55 en Paco, Guerrero en lokale coach Juan Carlos. Door de bezoekers, Andrés, Aguado, Miquel en Edu.

doelen: 1-0, minuut 40. Guerrero, 2-0, minuut 80, Warrior of penalty, 2-1, minuut 89, Aliaga.