CD Jávea vergaf en verloor in Muro d'Alcoi (4-1)

Februari 10 van 2020 - 11: 38

El CD Jávea Hij vergaf en verloor het duel dat hij op het veld speelde De Llometa van Muro de'Alcoi. Het team dat Roberto Granero traint, overtrof in de eerste helft een lokaal team dat overdreven nerveus, versneld en onnauwkeurig was in hun acties.

Het Marina Alta-team wist hoe het spel van hun rivaal moest stoppen en slaagde er ook in om vooruit te komen op het scorebord. De eerste gelegenheid was voor de bezoekers toen de lokale verdediging en de doelman in hun eigen gebied samenkwamen in een poging om te vertrekken met de bal gespeeld. De pass stond op het punt te worden onderschept door Guerrero, wat een grote angst voor de muur was.

In de 15e minuut werd een hoekschop, gerepeteerd door CD Jávea, beloond met een buitengewone krijger, koppige krijger die het lokale doel versloeg zonder palliatief, Jorge. Maar de vreugde in de xabiera-expeditie duurde niet lang, want negen minuten later, in een inworp zonder gevaar, maakte de bezoekende verdediging een ernstige fout, de bal kwam naar Ramonet die merkloos schoot Edu Samblás, gelijkspel krijgen.

De bezoekers bleven gevaar creëren bij stationaire balspelen, maar het schot van Guerrero ging over de lat en bij een andere gelegenheid voorkwam de goede tussenkomst van doel Jorge het tweede doelpunt voor de Barn boys.

De belangrijkste beweging kwam na een geweldige tegenaanval van CD Jávea, waarin Guerrero alleen werd gelaten voor het doel Jorge, die in zijn hand wist hoe de spits vast te houden zodat hij de bal tegen zijn lichaam sloeg. Het had 1 op 2 kunnen zijn, maar de topscorer van de categorie was niet succesvol. Met de gelijkspel kwam het tot rust.

In de tweede helft drukte de muur een sterk ritme aan het spel en dit werd beschuldigd door een rivaal die geleidelijk meer gaten liet in zijn verdediging. In de 76e minuut strafte de scheidsrechter met een maximale straf een rigoureuze greep van Aldo naar een lokale aanvaller. Alberto gooide de penalty door de 2-1 op het scorebord te plaatsen.

Vanaf hier opende het Barn-team hun rijen en de nadelen van het pand waren erg gevaarlijk. De Javea kwam niet meer zo duidelijk naar het lokale gebied, redde een afstandsschot van Ayoze, iets meer, terwijl de muur zeer comfortabel was met de gaten die zijn rivaal had achtergelaten.

In de minuut een 87, Ferrán met een mooie kopbal, culmineerde een van die tegenaanvallen zetten de 3 op 1. Reeds in tijd van verlenging kwam het 4-1 doelpunt gescoord door Imanol.

Uiteindelijk een pijnlijke nederlaag voor een CD Jávea die beter was dan zijn tegenstander in de eerste helft, maar die de aanvallen van de Muur in de tweede niet stopte. De nederlaag verplaatst hem weg van de promotieposities, omdat deze nu vier punten achterblijven op de derde plaats.