CD Jávea wint met solvabiliteit van CD Enguera door 3-1

20 oktober 2019 - 20: 39

CD Jávea versloeg CD Enguera met solvabiliteit met twee doelpunten van Guerrero en één van Ramis. De bezoekers kwamen om het spel te binden via Alberto Simón.

Deze week is stuiptrekkend in de gebouwen met een vleugje aandacht van de raad van bestuur voor het personeel voor de slechte prestaties van het team. Vandaag hebben we een team zien afleveren en tegen elke bal vechten en al snel kon het lokale team vooruit komen in een goed spel van Guerrero aan de rechterkant en zijn schot werd afgeweerd door de lat.

Bij de eerste aankomst van de bezoekers geeft de scheidsrechter de penalty voor vermeende handen van Ayoze in een rebound. Alberto Simón gooide de penalty en Edu vervormde de bal. Daar tegenover komt een schot van Álvaro López naast de paal. Het eerste lokale doelpunt kwam op 17 minuten in een triangulatie op de rechtervleugel tussen Álvaro López en Ayoze.

Guerrero's centrum gooide hem op het net, het waren goede minuten van de lokale bevolking die het tweede doelpunt had in een krachtig schot van César die Oscar Muñoz afsloeg en Álvaro López kopte, de bezoekers bonden de wedstrijd in een besluiteloosheid van Edu die Alberto Simón gebruikte om plezier te markeren. Het was de eerste keer dat bezoekers op de domeinen van de lokale doelman arriveerden. De lokale reactie was snel in een grote
César-centrum dat Ramis op weg was naar het netwerk. Tot de pauze was het domein lokaal en werd het met voordeel van het pand bereikt door 2-doelen voor 1.

In de pauze bracht de bezoekende coach, Francisco Martínez twee wijzigingen aan, maar de wedstrijd ging verder met dezelfde parameters, controle over het terrein, perfect in verdediging en dominanten van het middenveld. De scheidsrechter annuleerde een doelpunt tegen Álvaro López in een toneelstuk dat niemand kent omdat hij het miste en binnen een kwartier arriveerde de straf in een perfect centrum van Marcos dat het Guerrero-netwerk afrondde.

Tot het einde van de wedstrijd was de controle over de lokale bevolking die het amper moeilijk had en een goede wedstrijd gaf aan de fans in het gemeentelijke sportkamp.

Opstellingen

CD Jávea: Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Aldo, Álvaro López (Panucci, 75 '), Ramis, Ferrán, Marcos (Álvaro Bernáldez, 61'), César (Renzo, 63 ') en Guerrero (Rubén, 73').

CD Enguera: Óscar Muñoz, Óscar Rey (Zhizco, 45 ', Camarasa, José Enrique, Ángel, Borja García
(Revert, 45 '), Juan López (Cabrera, 61'), Raúl Gómez, Miguel Fabra, Isma Serrano (Landete, 65 ') en
Alberto Simon.

doelen. 1-0. 17 minuut. Guerrero. 1-1, minuut 28, Alberto Simón. 2-1, minuut 30, Ramis. 3-1,
minuut 60, Guerrero.

Scheidsrechter: Alejandro Serna Vázquez, vermaand Marcos en Ferrán locals en bezoekers van Raúl
Gómez. Hij nam geen twee straffen in het bezoekende gebied door twee verdedigers.