CD Jávea wist te scoren en leed eerder dan UD Canals (2-1)

Februari 03 van 2020 - 07: 51

De wedstrijd speelde op zondagochtend tussen de CD Jávea en UD Canals, voor een groot publiek, eindigden met 2-1 in het voordeel van de lokale bevolking. Het spel begon met afwisselende dominantie en met de twee teams die midden in het veld het bevel wilden voeren.

De eerste lokale gelegenheid was het eerste doelpunt, een actie van Álvaro López, die alleen gelaten is voordat hij doelman Eric bezoekt en de bal geeft aan Guerrero die hem alleen in het net hoeft te duwen. Vanuit het doel raakten de bezoekers maar zonder gevaar in het doel van Edu Samblás.

De lokale bevolking was degene die nog een duidelijke kans had op een bezoekende verdedigende fout die Álvaro erg gedwongen in Vaseline gooide en de bal ging naast de paal. Met dit stuk kwam je tot rust.

In het tweede deel waren het de lokale bevolking die het spel wist te besturen. Een hoekschop gelanceerd door César naar de tweede paal, die werd bekroond door Álvaro Bernáldez, was 2-0 voor de lokale bevolking. Vanuit dit doel werden de grachten geopend en de Jávea ertegen kon de wedstrijd veroordelen.

Eerst in een geweldige actie van Álvaro López die zijn scores verliet en vanuit het gebied eindigde hij, maar een verdediger redde het doel, het waren de beste lokale minuten. Guerrero ging naar rechts en toen hij het gebied binnenkwam, schoot hij een krachtig schot dat Eric naar een hoek afbuigde. Een ander soortgelijk spel speelde zich af in de laarzen van Álvaro Bernáldez die hetzelfde lot had en Eric de bal naar de hoek stuurde.

Zoveel te vergeven, bij de eerste bezoekende gelegenheid, verordent de scheidsrechter een penalty, bij de uitgang van een hoek in de veronderstelde handen van Ayoze. Edu López gooit het en Edu Samblás buigt het af met zijn voeten, maar de bal blijft in het net. Het was de 75e minuut en er begonnen spoken te zien in de gemeente Xàbia. Drie minuten later verdrijft de collega Rafael Toledo de bezoeker Gabi voor twee gele kaarten. De lokale bevolking had nog een duidelijke kans aan Cristians voeten, maar zijn schot, vanuit het gebied, ging over de lat.

Het moet ook worden opgemerkt een spel van Álvaro López in de 50e minuut.Hij had zijn marker verlaten en het was Juanjo die hem van achteren "achtervolgde", zonder de bal te betwisten, toen iedereen wachtte op de rode. De scheidsrechter, Rafael Toledo, verraste hem verrassend genoeg alleen tot de verontwaardiging van de plaatselijke parochie.

De laatste minuten waren te wensen over en ik kan niet van de bezoekers die niet meer met gevaar arriveerden voor het doel van Edu Samblás.

Afdruk

CD Jávea. Edu Samblás, Ayoze, Cristian, Paco, Aldo, César (Roberto, 61 '), Ferrán Molina, Pau
Soliveres (Paolo, 91 '), Álvaro López; Álvaro Bernáldez (Renzo, 85 ') en Guerrero (Ramis, 74').

UD-kanalen. Eric, Xavi, Abdón, Gabi, Pepe (Juanjo, 17 '), Martín, Edu López, Borja Borredá, Jordi
(Salva, 80 ') Josep (Manel, 55') en Mora (Zaan, 62 ').

doelen. 1-0, minuut 9, Guerrero. 2-0, minuut 52, Álvaro Bernáldez. 2-1, minuut 75, Edu López de
boete.

Scheidsrechter. Rafael Toledo, Alejandro Navarro en Álvaro González, vermaanden Paco, Ferrán en Edu
Samblás voor de lokale bevolking en Mora, Juanjo, Salva, Xavi en de assistent-coach, Marcos Soriano voor de bezoekers. Hij verdreef Gabi voor twee geel.