Triomf sense brillantor el CD Xàbia davant el UE Gandia (2-0)

24 de febrer de 2019 - 22: 12

Partit matinal disputat al Camp d'Esports Municipal de Xàbia que va congregar un bon nombre d'aficionats. Tot i la visita del cuer, el partit no va ser fàcil per als locals, que a la primera part van poder avançar-se al marcador. però els davanters locals no encertaven de cara al marc visitant.

Aviat, els locals van van tindre la primera ocasió en una rematada de Palau des de fora de l'àrea que va eixir fregant el pal. El mateix Palau va van tindre la més clara en una contra sol davant Vaello que va llançar junt al pal. Era la tònica del partit, els locals arribaven amb perill a la meta visitant i el Gandia tractava bé la pilota però no tenia rematada. Abans del descans la va van tindre Cristian, que no va poder rematar de cap una pilota amb el porter batut.

La segona part, i amb el vent en contra dels locals, no va canviar el panorama. Seguien arribant les ocasions locals i en una bona jugada de Palau per l'esquerra va posar la pilota en safata a Favio, que només va haver d'empènyer la pilota a la xarxa, i així va poder sentenciar CD Xàbia el partit al minut 58. Quan Vaello va fer caure Ramis dins de l'àrea, l'àrbitre va decretar penal, el va tirar Paco, Vaello va rebutjar al pal i la posterior rematada dels locals tornava a estavellar-se al mateix pal i fins al final no hi va haver ocasions .

Els visitants movien bé la pilota al centre del camp però no tenien rematada. En el temps afegit, córner a favor del Gandia, el porter rematarà la jugada ia la contra, Paco s'emporta la pilota i es creua tot el terreny de joc per posar el 2-0 definitiu.

Cal destacar les nombroses baixes amb què comptava l'equip local per a aquesta trobada: Aldo i Salom sancionats i Rubén, Faye, Sellens i Roberto lesionats.

alineacions

CDJávea: Edu, Paolo, Cristian, Paco, Michael, Ayoze (Javi Bas, 90'), Ramis, Pau (Lucas, 61'), Marcos (Ferrán 61'), Favio i Palau (Cap, 83').

UE Gandia:. Vaello, Raouf, Izan, Huertas, Álvaro, Joan (Fran, 48'), Dani, Andrei (Mario, 63'), Xisco (Carbó, 61'), Alex Blázquez i Benji.

Àrbitre i assistents: Manuel Casanova, Javier Sequero i Christian García. Va amonestar els locals,
Palau i Cristian i als visitants, Andrei, Joan, Raouf, Vaello i Dani.

gols: 1-0, minut 51, Favio Osorio. 2-0, minut 93, Paco.