Derbi comarcal: el CD Xàbia no va poder amb el CD Dénia

18 de setembre de 2023 - 10: 24

Gran ambient el que es va viure, ahir diumenge, al Camp Municipal d'Esports de Xàbia amb el primer derbi de la Marina, CD Xàbia versus CD Dénia. Prop d'un miler de persones es van acostar al camp de futbol per animar els seus equips respectius. A més a més, els jugadors van comptar amb l'animació de la BatuCam Xàbia.

El segon partit de la temporada va comptar amb una expectació màxima, però el triomf del derbi va recaure a l'equip denier que va aconseguir encaixar els dos únics gols del partit al primer temps.

El CD Xàbia va començar el partit amb actitud dominant i amb ocasions de gol, però la sort no estava del seu costat. En els quatre primers minuts, els blanc-i-rojos van poder haver sumat punts al marcador, però la pilota va anar a parar a les mans d'Edu. La segona ocasió de gol va ser minuts més tard, però el Xàbia seguia sense encaixar.

Davant d'aquest fort inici, els dianencs van agafar força i van dominar l'altre mig camp aconseguint marcar els dos gols del partit gairebé seguits. El primer el va marcar Nano al minut 30 i el segon va ser de Panucci al minut 33. El marcador va quedar 0-2 en el moment del descans.

A la segona part del partit, l'entrenador del CD Xàbia, Julio Ivorra, va fer tres canvis. Els blanc-i-rojos van millorar el joc, però la sort per encaixar la pilota sota els pals no va arribar i la victòria del primer derbi va ser per al Dénia.