El CD Xàbia suma punts després de la trobada amb el Santa Pola CF

02 d'octubre de 2023 - 16: 20

Aquest passat diumenge, el CD Xàbia s'enfrontava, a casa, al Santa Pola CF davant de la presència de nombrós públic. El partit va començar amb intensitat, volent, tots dos equips, controlar el centre del camp. Amb això, les oportunitats de gol no arribaven. Cap dels equips s'acostaven a les porteries.

Passats gairebé els 30 minuts de joc de la primera part, el Santa Pola anotava un gol al marcador, obra de Llamas. Amb el 0-1 s?arribava al descans.

Iniciada la segona part del partit, i amb avantatge per part de l'equip visitant, els blanc-i-rojos van prendre força en el joc però la sort no es feia present, fins que finalment, al minut 86 de partit, Cabo aconseguix encaixar la pilota sota els pals i sumar un poc al marcador.

Amb el marcador 1-1, l'àrbitre Israel Castelló va xiular el final del partit i el CD Xàbia va aconseguir així sumar-hi un punt.