Es complica la promoció d'ascens per al CD Xàbia a l'caure a Enguera (1-0)

02 de març de 2020 - 09: 46

Al CD Xàbia se li complica la seua classificació per a la promoció d'ascens a l'perdre al camp Vila d'Enguera per 1 a 0.

En l'arrencada de el partit es va notar que la tensió es palpava en l'ambient. Els locals van iniciar la jornada en llocs de descens i això va servir de motivació perquè saltessin a la pista de joc amb molta intensitat. A cada pilota dividida semblar que li anava la vida en això davant un rival que va saber estar més serè.

Amb els locals dominant va arribar el gol, obra de Perales, en el minut 24. Un gol que van acusar els nois que entrena Roberto Granero, als quals se'ls va notar incòmodes sobre el terreny de joc. Els locals van jugar el seu partit buscant que no hi hagués ritme i ho van aconseguir. Amb aquest 1 a 0 es va arribar a la mitja part.

A la segona part, els visitants van buscar van tindre més contundència en els seus atacs davant d'una defensa que va van tindre clar que havia de d'aturar el joc perquè el seu rival no tinguera continuïtat. L'àrbitre ho va consentir i el Xàbia va ser un sac de nervis, el que va perjudicar molt ja que no van van tindre la serenitat necessària per crear perill.

A la recta final, els nervis van arribar fins a la banda, pel que el col·legiat va haver de posar ordre a la banqueta local, amonestant a dos assistents als que va expulsar ja dos jugadors més.

El Xàbia, després d'aquest ensopegada ia falta de nou jornades perquè conclogui el campionat, està situat a la cinquena plaça amb 47 punts, tenint a 4 punts la tercera plaça que dóna dret a jugar la promoció d'ascens.

En la propera jornada, els matalassers reben a casa la visita de l'Sueca, equip que ocupa lloc de descens.