El CD Xàbia va vèncer, però va patir més del previst a la Llosa (1-2)

06 d'octubre de 2019 - 17: 12

El CD Xàbia va vèncer en el xoc que va disputar al camp el Sequiol de La Llosa de Ranes per 1 a 2. Hi va haver més patiment del previst per al conjunt blanc-que, tot i controlar el marcador, no va tancar el partit i va haver de treballar durament en defensa per acabar guanyant.

A la primera meitat van ser els visitants els que van portar el control del joc, van pressionar bé al seu rival, aconseguint robar la pilota prop de l'àrea rival. Això propici que les primeres ocasions de gol arribessin per al conjunt de la Marina Alta.

Álvaro ho va intentar amb un enviament enverinat que no va trobar porta per poc. Més tard, va ser en una rematada que va aturar el porter local.

El conjunt de La Costera va arribar tímidament als voltants de la porteria defensada per Edu Samblás. Va ser en el minut 25 quan un xoc entre el porter del Llosa, Maki i Álvaro va ser castigat amb pena màxima. Guerrero va ser l'encarregat de llançar-la i posar el 0 a 1 al marcador.

El gol va descompondre l'ordre tàctic dels locals que no van trobar la manera de tancar els buits generats pel seu rival. Deu minuts més tard Guerrero va maniobrar molt bé en retallar a un defensor i el porter per d'aquesta manera marcar el 0 a 2.

Semblava que tot estava decidit, amb un Xàbia molt superior sobre el terreny de joc davant d'un Llosa que no es va lliurar mai però a qui li va costar molt generar futbol.

Però en l'últim sospir abans del descans, Carlos Boluda va enviar una gran assistència que Muñoz va saber resoldre marcant a la porteria visitant. Va ser el 1 a 2, de manera que restaven 45 minuts carregats d'incertesa.

A la represa van ser els locals els que van eixir a per totes, davant un Xàbia que va saber jugar amb el marcador i amb el temps. L'equip de Juan Carlos Signes li va tirar molt d'ofici i va saber aturar els minuts de més aclaparament que el seu rival li va crear.

La millor ocasió per al Llosa va arribar en una falta llançada per José Enrique que no va aconseguir rematar Muñoz. Després de Luis Vidal va ser qui va posar a prova el porter visitant.

El Xàbia ben posicionat enrere va evitar qualsevol enix, encara que els locals van van tindre una última oportunitat va ser després d'una rematada de Marc que va desbaratar la defensa xabiera.

Al final de la trobada es va arribar amb triomf del CD Xàbia que després d'aquesta victòria suma deu punts abans de tornar a jugar fora del seu feu. En la propera jornada visita el camp de l'Olleria.