El CD Xàbia goleja la Muntanya Sió amb 'hat-trick' d'Adrián Salom

10 de març de 2019 - 16: 59

Victòria contundent del CD Xàbia davant la Muntanya Sió amb Adrián Salom com a figura destacada. Va ser autor de tres dels sis gols i la seua tasca al centre del camp va ser notable. Partit matinal disputat al municipal de Xàbia amb una bona entrada i presència de dones que tenien l'entrada lliure i rebien una planta a la setmana del Dia de la Dona. A l'inici del matx es va guardar un minut de silenci en memòria de l'utiller del CD. Xàbia a la dècada dels 80 i 90, José Serrat Pachés.

Començat el partit, els locals, comptaven amb 5 baixes, els lesionats, Rubén i Faye i els sancionats, Ayoze, Cristian i Paco. Tot i les baixes, els locals van ser molt superiors a l'equip valencià, que va posar molt afany però aviat es van veure les seues mancances.

A la primera part, als primers minuts, ja van arribar els gols. El primer, en una centrada enrere de Palau que va rematar Salom amb l'esquerra a la xarxa i la següent ocasió va arribar el segon en un penal de Salcedo a Lucas Bou que Adrián Salom es va encarregar de posar el 2-0.

Fins i tot el descans va continuar el domini dels locals que van marcar dos gols més, però van ser anul·lats per fora de joc. Els visitants van poder escurçar distàncies, però la rematada de Juli a la eixida d?un córner va eixir desviat.

La segona part va començar d'igual manera, domini dels locals que aviat van tornar a veure porta, una passada en profunditat de Marcos a Palau que fa la passada de la mort i Lucas Bou marca a porta buida. El quart vi precedit d'una excel·lent passada de Lucas Bou a Salom que aconseguia el Hat-Trick. Palau, un jugador que no veia porta en els últims partits va van tindre el seu premi en una rematada que es va estavellar al pal i la seua posterior rematada se'n va anar a la xarxa.

Juan Carlos Signes, l'entrenador, va donar entrada als homes de la banqueta i el partit va seguir pels mateixos camins. El Monte Sión va escurçar distància en un encertat cop de cap de Laurence i la golejada la va tancar Favio Osorio en un altre cop de cap a la eixida d'un córner.

Destacar que cap jugador local va ser amonestat i només Salcedo, a la jugada del penal, va veure l'única targeta groga del partit. Per cert, en aquesta segona part, el col·legiat que va van tindre una bona actuació no va xiular un clar penal a Lucas Bou quan encarava el porter.

alineacions

CD. Xàbia: Edu, Marcos, Aldo, Lucas Bou (Favio Osorio, 68'), Pau (Roberto, 61'), Adrià Salom (Mourad, 74'), Adrià Ramis, Ferran Molina (Javi Bas, 58'), Vicente Palau, Paolo i Michael.

CD. Muntanya Sió: Alex., Abel (Isidre, 65'), Salcedo, Laurence, Txeca, Jaume, Rober, Pablo (Vargas, 45'), Aleixos, Juli (Cristian, 61') i Julio Pla.

gols: 1-0. Minut 5. Adrián Salom. 2-0. Minut 25, Adrián Salom de penal. 3-0. Minut 52, Lucas Bou. 4-0. Minut 57. Adrián Salom. 5-0. Minut 60. Vicente Palau. 5-1. Minut 62. Clemence. 6-1. Minut 87. Favio Osorio.

àrbitre: Juan José Úbeda, Jorge Luís Montoro i Christian García. Només va mostrar una targeta groga