Bona imatge del CD Xàbia a Atzeneta tot i la derrota per 2 a 1

19 d'agost de 2019 - 10: 58

El conjunt del CD Xàbia va ser el convidat de luxe en l'acte de presentació del Atzeneta CE celebrada al camp el Regit de la localitat alacantina. Després de presentar a la seua afició a la plantilla que dirigeix ​​aquesta temporada David Albelda, es va disputar el xoc entre les dues formacions.

Els matalassers van van tindre un bon test en mesurar les seues forces davant un rival que, després del seu ascens, s'ha consolidat en la Tercera Divisió. A més, per a aquesta temporada, compta amb l'al·licient de van tindre l'internacional valencianista, Albelda, com a entrenador. Un tècnic que ha aconseguit reunir una gran plantilla amb alguns jugadors que arriben després d'haver-se criat com a jugadors al València CF.

En els primers compassos de la trobada poc ressenyable, els locals van buscar l'àrea visitant amb un joc directe que li va venir bé als centrals xabieros que no van van tindre problemes per desfer el perill. En atac, els homes que dirigeix ​​Juan Carlos Signes, van buscar sortides ràpides després robatoris de pilota, cosa que van poder fer a
comptades ocasions.

Abans de la mitja hora la va van tindre el conjunt local després d'una gran jugada d'Ayo que va rematar Chema però sense encert de cara a porteria. Va ser el primer avís clar dels nois d'Albelda, baque minuts després i després d'una gran jugada portada per Ayo va ser rematada per Enrique que va obligar el porter visitant a fer una bona intervenció, el rebuig li va arribar a Banegas però el seu tir el trau un defensor en la mateixa línia de gol.

A la recta del primer temps, el domini local va augmentar i en una bona contra va estar a punt d'inaugurar el marcador. Va ser Moscardó qui li va posar la pilota a Chema qui va veure la posició clara de remata d'un company però aquest no va arribar a contactar amb la pilota. Al descans es va arribar amb el marcador inicial.

Després de recuperar forces, els equips van tornar al camp amb canvis en els seus onze inicials. Quan tot just es portaven cinc minuts de joc, va arribar el primer gol de la nit. Va ser en el minut 50 quan Salomé va agafar la pilota enganxat en banda i es va endinsar feia l'àrea xabiera, després de regatejar als que van eixir al seu pas va enviar un xut enverinat que va fer inútil l'estirada del porter visitant.

Aquest tant no va caure gens bé als lleons que es van veure amenaçats amb el segon quan Iván Bazán va rematar sobre la meta xabiera. La rèplica del CD Xàbia va arribar després d'un error defensiu local però el davanter matalasser no va encertar a batre el porter local.

Al minut 75, després del servei de banda, la pilota després d'una sèrie de rebutjos li va arribar a Pau que va ser qui va aconseguir batre el porter local, Álvaro, col·locant l'empat a un al marcador.

La reacció del Atzeneta UE no es va fer esperar i va posar voltar a l'àrea visitant. Un enderroc dins de l'àrea de l'equip de la Marina Alta va ser castigat amb pena màxima pel col·legiat. El llançament d'Ivars va acabar al fons de la xarxa, pujant el 2 a 1 a marcador.

Els minuts finals van ser de control dels locals davant un rival que va donar la talla però que ja no va van tindre ocasions per aixecar la derrota. El temps reglamentari va acabar amb el marcador de 2 a 1