Els ciclistes de l'Xàbia s Bike-Fasterwear van copar els podis a Senija

17 de setembre de 2019 - 01: 15

Diumenge es va celebrar la II Marxa BTT Senija, memorial a Alejandro Jaén Ginestar, Sent una prova puntuable per al Circuit BTT de les Comarques Centrals.

El recorregut de 32 quilòmetres i 900 metres de desnivell, amb sengles característiques de la Marina Alta i amb passos tècnics sobre roques, es va veure endurit per la pluja i el fang que va deixar el terreny relliscós i juganer.

A les 10 del matí, els corredors prendrien la eixida per a una primera ascensió a la Creu de Senija, on A més a Moll ja va marxar junt al guanyador de la prova, Jukka Vastaranta, en solitari. Perseguint al duel de cap es situaria Saoro Moll, Seguit per Dani Cepa.

Uns compassos més enrere es posicionarien Tomàs Miralles, Àlex Seguí i Dani Cepa Jr. Així, en la línia de meta, Ade Moll va aconseguir ser segon i Saoro Moll, tercer de la general. A continuació entraria Dani Cep, sent el primer Máster40 i cinquè de la general.

Al podi l'acompanyaria Àlex Seguí com a segon classificat de la categoria i dècim quart absolut. Finalment, Dani Jr i Tomàs Miralles es van endur la victòria en Junior i Sub23 respectivament, sent, a més, vint-i vintè primer classificats de la prova.