Dues ors i una plata autonòmica per al tennista de Xàbia Sergio Grimalt

26 de març de 2024 - 15: 58

Nova alegria al món de l'esport de Xàbia després que el xaiber Sergio Grimalt es proclamés, el cap de setmana passat, Campió de la Comunitat València de Tennis platja, en la categoria individual i dobles i Subcampió de la Comunitat en la categoria mixta.

Grimalt es va desplaçar fins a la Platja de la Patacona, a Alboraia, per disputar les finals del XII Campionat de la Comunitat Valenciana Absolut de Tennis Platja, organitzat pel Club Beach Arena.

El de Xàbia va mostrar el seu gran potencial i es va penjar tres medalles, dues d'or i una plata per ser el millor a cadascuna de les categories.

En individual, Sergio Grimalt va superar Diego Salinas per 7-5 aconseguint així el primer lloc. En la categoria de dobles Sergio Grimalt i Jorge Esteve es van emportar la medalla d'or davant de Carmine Cinefra i Diego Salinas 7-6(7), 6-3.

En dobles mixt, el de Xàbia i la seua parella d'equip van quedar en segon lloc en ser guanyats per Leticia Cervera i Daniel Vivanco que van superar Verónica Blaubach i Sergio Grimalt per 6-0, 2-6 [10-4].