Els cadets del Club Handbol Xàbia van conquistar la Copa Federació en guanyar al BM Torrevella (35-29)

04 de juny de 2018 - 07: 57

Els nois de l'equip cadet del Club Handbol Xàbia són els nous campions de la Copa FederacÃón, A l'imposar-se al partit de tornada de la final el BM Torrevella per 35 a 29. Els xabieros van afrontar el xoc amb el desavantatge d'un gol del partit d'anada.

Amb un gran ambient al pavelló Miquel Buigues es va jugar un partit carregat d'intensitat i molta emoció. Els nois del Club Handbol Xàbia van saltar a la pista amb el convenciment que anaven a guanyar aquest envit.

El partit va començar amb una bona defensa dels locals que va propiciar que marxessin en el marcador amb un clar 4-1. A partir d'aquest moment, es van fallar alguns llançaments clars cosa que va facilitar les clarianes contraatacs dels visitants, que van remuntar i es van posar amb dos gols per sobre, fent perillar l'eliminatòria.

La reacció local no es va fer esperar, els jugadors que dirigeix Pep Ferro es van tranquil·litzar, movent amb millor criteri la pilota i sobretot van seleccionar més els seus llançaments. Això els va permetre reprendre el comandament en el partit i van arribar al descans amb tres gols d'avantatge i amb l'eliminatòria a favor (16-13).

Domini en el joc i en el marcador

L'inici de la segona part es preveÃa molt important per al desenvolupament final del partit i el Club Handbol Xàtiva bia va eixir més concentrat, ampliant un poc més la diferència.

Amb la ment molt freda, els joves locals van començar a manejar el ritme del partit d'acord amb l'avantatge que portaven al marcador. Van buscar situacions clares per anotar gols, sempre buscant crear superioritats i també van alentir el ritme del xoc.

A mesura que van anar passant els minuts, els visitants es van anar precipitant en atac per la necessitat d'escurçar el marcador, cosa que van aprofitar molt bé els locals en defensa i seguint amb certa efectivitat en atac; arribant a guanyar de sis gols, per 35 a 29, al final del partit.

Els xavals del Club Handbol Xàtiva bia van ser felicitats pel nombrós públic que presenció el partit. Aquest grup de joves es mereixen aquest tÃtol pel seu esforç i dedicació.

Després de gaudir d'aquest triomf, ara toca seguir a la platja on tenen la tasca de defensar el títol de campions autonòmics i fer un bon "Arena Tour"i Campionat d'Espanya.