Les sèniors de el CB Joventut Xàbia van superar el CB Pedreguer Roig (49-39)

20 de desembre de 2019 - 01: 21

Les sèniors de el CB Joventut Xàbia van treballar la seua última victòria. El conjunt entrenat per Gary Stich i Óscar Majordom van rebre a un rival directe per la lluita de la 2ª plaça de el grup, el Pedreguer Roig, a què se li va guanyar per 49-39, la mateixa diferència que s'havia perdut en el partit de la 1a volta, 10 punts.

El partit va començar amb l'equip local molt concentrat en tots dos costats de la pista i el parcial 8-2 de eixida ho va demostrar. Les visitants van reaccionar de manera mínima, 8-6, per tornar les verdinegras a marcar les primeres diferències serioses de el partit, 13-6 en el minut 8.

Amb només una cistella més per a les visitants, es va arribar a la fi del primer quart amb avantatge local per 5 punts, 13-8.

En el segon quart, les de el Joventut van mostrar la seua millor versió. Amb atacs fluids i una bona intensitat en defensa, la diferència poc a poc anava en augment, fins a arribar a una màxima de 16 punts, 29-13, minut 18. No obstant això, les visitants van retallar en l'últim minut de la cambra amb 4 punts des del tir lliure, arribant a la mitja part amb un còmode avantatge de 12 punts per a les de Xàbia, 29-17.

Després del descans, les jugadores de Pedreguer van eixir molt millor a pista. La seua defensa zonal va complicar els atacs de les locals, i en un tres i no res, el partit tornava a estar molt igualat gràcies a un parcial de 3-10 en 5 minuts, 32-27 minut 25.

Fins al final de la cambra, la igualtat va ser màxima, i només un triple per part de les verdinegras va incrementar la diferència fins als 7 punts a la fi de el període, 39-32 i 10 minuts per decidir el guanyador de la trobada.

En l'últim quart, les jugadores de Stich es van dedicar a manvan tindre el control de el joc i amb això el de al marcador, amb diferències entre els 8 i els 11 punts, per acabar guanyant sense patiments per 49-39, en un gran partit defensiu de tot l'equip.

Amb aquesta victòria, l'equip es situa amb balanç positiu de 5 victòries i 4 derrotes a falta de l'última jornada de la 1a fase, partit que serà molt especial per a les de Xàbia, que jugaran el partit contra Teulada dins de l' XXXII Memorial Miguel Buigues, On buscaran una nova victòria per finalitzar el més amunt possible dins del seu grup, recordant que l'equip compta amb 7 jugadores júniors dins de les 12 components de l'equip, el que demostra el prometedor futur d'aquest planter.