Guerrero marca el gol de la victòria en un complicat partit (1-0)

09 de novembre de 2020 - 10: 48

Partit difícil el disputat aquest cap de setmana al Camp Municipal d'Esports de l' CD Xàbia. Els matalassers van aconseguir la victòria davant el UD Portuaris amb un gol de Guerrero que va encaixar a la porteria contrària de penal.

El partit, que va ser el primer sense públic per noves restriccions davant la situació de l'COVID-19, va estar més marcat pel complicat arbitratge en el qual es van assenyalar i van anul·lar fora de jocs que no eren.

Tant els locals com els visitants van van tindre diverses possibilitats de gol, però la pilota no va entrar a la xarxa. L'1-0, va arribar minuts abans de xiular el descans. Guerrero va llançar el penal que li havia fet el porter de l'equip gandià encaixant sota els pals.

Arribada la segona part, el marcador no va patir modificacions. Els jugadors dels dos equips no van van tindre opcions de marcar, de manera que els tres punts van ser per a l'equip de l'CD Xàbia.