El primer assalt va caure del costat del CB Castelló que va vèncer a Xàbia (43-68)

27 2019 abril - 10: 14

L'equip infantil del CB Joventut Xàbia va caure en el primer assalt dels quarts de final de Lliga Preferent disputat al pavelló Miquel Buigues davant el CB Castelló per 43 a 68.

El conjunt visitant va saber aprofitar la seua superioritat física, els centímetres de més dels seus jugadors van marcar les diferències sota els taulers. El control de rebot tant ofensiu com defensiu va ser dels castellonencs, això li va permetre córrer en ràpides transicions i sobretot van tindre segones opcions de llançament.

Els xavals que dirigeixen Óscar Majordom i Gary Sitch van aconseguir aguantar el ritme alt de la trobada marcat pel seu rival durant la primera meitat. Això els va permetre, després d'un gran esforç físic, anar-se'n al descans amb 6 punts de desavantatge.

A la segona meitat, el control del joc va ser del combinat visitant que sabent de la seua avantatge física no va deixar que el ritme decreixés. La major profunditat d'efectius a la banqueta va permetre majors rotacions al CB Castelló. Mentre que els xabieros, amb el pas dels minuts, van acusar la falta de forces i poc a poc l'avantatge va anar en augment.

Al final del temps reglamentari es va arribar amb el marcador de 43 a 68, de manera que el CB Castelló jugarà diumenge a les 12 el partit de tornada amb avantatge en la seua pròpia pista.

Els xabieros, malgrat aquesta derrota, no llancen la tovallola i intentaran lluitar al màxim en el partit de tornada.