El benjamí CB Joventut Xàbia Delaweb va sumar el seu vuitè triomf consecutiu

21 de març de 2019 - 12: 29

L'equip benjamí del CB Joventut Xàbia Delaweb va sumar el seu vuitè triomf consecutiu en derrotar a la pista d'Ondara al conjunt local per 28 a 32. D'aquesta manera seguix el seu duel directe per la segona plaça de la lliga.

A Ondara va començar el partit amb moltes imprecisions per part dels dos equips. Fins al minut 3 no va arribar la primera cistella del partit. Els jugadors xabieros van estar més pendents de defensar que d'atacar. L'equip va defensar bé, anul·lant al millor jugador de l'equip rival, però altres jugadors van anotar amb facilitat i els
i-negres no van encertar en tasques ofensives. Després dels dos primers quarts, el marcador va assenyalar 9-7.

La igualtat, com es pressuposava, era molta. Ningú aconseguia anotar amb facilitat i els xicotets jugadors estaven més tensionats que en altres partits, coneixedors que aquest era un partit especial. Els-negres defensaven amb ungles i dents, i no permetien als locals anotar ni un sol punt en el tercer període, però ells anotaven únicament 4 punts. Es va arribar al descans amb avantatge visitant per 9-11.

Després del descans, el Joventut va eixir a pista amb les idees molt més clares i en els seus millors minuts van aconseguir un parcial contundent 1-12, deixant la diferència en 13 punts, 10-23. Però com era d'esperar, l'equip local va reaccionar. En el cinquè període, amb tot el seu arsenal, l'Ondara va pressionar a tota la pista i els jugadors de Xàbia no van ser capaços d'entendre com escapar d'aquesta pressió. Després del parcial de 13-2, l'Ondara tornava la diferència del partit als 2 punts amb què es va arribar al descans, 23-25, però ara només faltava l'últim quart del partit.

Començava el període final amb tot per decidir, amb un parcial de eixida de 1-7, la diferència va augmentar fins als 8 punts a falta de 2 minuts per al final, 24-32. Encara que l'equip no va tornar a anotar, el conjunt local només va ser capaç d'anotar des de la línia de tirs lliures, i amb 4 consecutius va maquillar el marcador fins al 28-32 final.

La força de l'equip i no dependre d'individualitats fa d'aquest equip el clar candidat a finalitzar en la segona posició de la lliga, ja que el Benissa, proper rival de l'equip, està a un altre nivell i seguixen comptant els seus partits, 16, per victòries contundents. El partit serà aquest dissabte dia 23 a les 9 hores.