Derrota 'in extremis' de les seniors de el CB Joventut Xàbia davant el Dénia Bàsquet

25 de novembre de 2019 - 15: 45

L'equip sènior del CB Joventut Xàbia rebre en el seu pavelló, al Miguel Buigues Andrés, al seu veí, el Dénia Bàsquet Club, en un partit molt igualat que va caure de la banda deniera per 3 punts, 60 a 63.

El partit va estar carregat d'emoció. La primera part va ser dominada clarament per l'equip de Juan Luis Pérez a l'saber aturar els contraatacs del seu rival i van tindre paciència contra la seua defensa estàtica, buscant sempre la millor opció. Això les va portar a arribar a la mitja part amb set punts d'avantatge, 29-36.

A la segona part, l'equip verd i negre va pujar el seu percentatge d'encert des del triple i la línia de tirs lliures, cosa que va complicar molt les coses a les visitants. El marcador es va igualar i es va entrar en uns minuts finals carregats d'emoció.

Els últims minuts de la trobada van comptar amb mínims avantatges per a tots dos equips. Un triple fallat per les de casa a falta de sis segons els va donar un merescut i treballat triomf per les noies de l'Dénia Bàsquet, de què van ser part fonamental, quatre jugadores júniors, dues de les quals, Vera i Lucía, debutaven en categoria sènior.