Còmoda victòria del sènior masculí del CB Joventut Xàbia davant el cuer CB Oliva (76-59)

14 de març de 2019 - 11: 28

Un triomf per als nois que dirigeix Óscar Majordom, Que va posar fi a la ratxa de tres derrotes consecutives. Des del primer segon del partit el CB Joventut Xàbia va eixir disposat a demostrar la diferència entre els dos equips, i amb una forta defensa i ràpides sortides al contraatac, aviat va començar a marcar diferències en el marcador, 10-2 minut 6. Els visitants no van ser capaços de superar la defensa local, i al final del primer quart, l'avantatge va ser de 18-8.

Amb l'inici del segon quart, el conjunt local semblava eixir disposat a sentenciar el partit amb un parcial de 11-5 en tres minuts, que deixava el marcador en un clar 29-13 minut 13. I quan tot semblava anar sobre rodes, van aparèixer aquests minuts tontos de l'equip verd i negre que en tots els partits els costen parcials en contra en pocs minuts de joc.

Sense saber com, el CB Oliva es va ficar en el partit amb un parcial 0-10, on els jugadors locals es van oblidar de defensar i circular la pilota, per tant 29-23 en el minut 16. Després del necessari temps mort per part de l'entrenador local, el conjunt verd i negre va tornar a pujar el seu nivell de joc, i amb un parcial final de 14-5 va deixar l'avantatge al descans en un còmode 43-28.

Al tercer quart, els valencians van saltar millor a pista, i amb un xicotet parcial de 4-7 van aconseguir que l'equip local no trenqués el partit de manera definitiva. Però tot va canviar a partir del minut 23, ja que en 2 minuts, els xabieros van aconseguir un parcial de 11-0 que deixava la diferència en 23 punts, sento aquest cop definitiu per al partit.

Des d'aquest moment, el Joventut es va dedicar a controlar l'avantatge ja rotar a tots els seus jugadors, sabedors que la victòria no podia escapar-se. Després parcial de 27-16, el resultat reflectia un contundent 69-44 just abans d'entrar en l'últim quart.

Amb tot decidit, l'últim quart va portar la relaxació de l'equip de Xàbia, que amb el partit sentenciat no va voler fer sang als seus veïns d'Oliva.

Amb la participació dels jugadors menys habituals, els visitants van aprofitar per maquillar el resultat guanyant el parcial per 7-15, deixant el resultat final en 76-59.

Amb aquesta victòria, l'equip es situa a la setena posició de la classificació, just a meitat de taula a falta de cinc jornades per al final de la lliga, aconseguint de manera matemàtica la permanència una temporada més en categoria preferent, i de nou amb diverses jornades d'antelació.