Bona jornada per als alevins del CB Joventut Xàbia

01 de desembre de 2017 - 11: 33

La jornada per als equips del planter del CB Joventut Xàbia ha estat força positiva destacant les dues victòries collida pels alevins.

Benjamí

Aquest equip, que dirigeix Toni Díaz, Va patir la seua segona derrota consecutiva en caure davant el Dénia Bàsquet per 60 a 20. Va ser un partit més igualat, al que el marcador ha assenyalat, tot i que els xabieros van posar tot, no van trobar la manera de frenar l'alt encert anotador de l'equip que lidera la competició.

Aleví

El conjunt mixt va disputar un apassionant i alhora, espectacular trobada a Xàbia, on va derrotar al CB Ifach Calp per 38 a 25. El partit va començar de manera immillorable per part local, fent una defensa pressionant després de cistella que va ofegar a l'equip de Calp. A això es va sumar l'encert en el tir exterior durant tota la primera part. És per això que al descans es va arribar amb avantatge verd-amb un clar 22-10.

En els següents quarts es va manvan tindre l'avantatge entrant en l'últim amb 10 punts amunt. Els calpins van reaccionar però a la recta final del xoc, una nova empenta dels locals els va donar la seua primera victòria a la Lliga.

Per la seua banda, l'equip masculí que dirigeix Óscar Majordom es va imposar al Dénia Bàsquet per 60 a 54. Un triomf que els deixa en el segon lloc en la classificació. Va ser un renyit partit amb molta igualtat en tots els quarts, de fet es va arribar al descans amb avantatge xabiera, 26 a 25.

La tornada a la pista va ser demolidora per part dels xabieros, que amb un gran joc, van desarborar als visitants, aconseguint un parcial de 16 a 4, sent clau per al triomf final. En el següent quart, els deniers els van tornar el parcial amb un 2 a 13, que va deixar un marcador de 44 a 42. En l'últim quart van eixir millor els de casa que justament es van endur el triomf per 60 a 54.

Infantil

En aquesta categoria, els equips xabieros van van tindre sort dispar, el conjunt mixt va perdre davant el CB Ifach Calp per 27 a 62. L'equip de Xàbia no va van tindre un bon dia i això, davant un rival que és el líder, es paga car. El començament del conjunt de Miriam Monfort va ser bo, però poc a poc la seua capacitat defensiva va ser minvant de manera que els calpins van aprofitar per obrir bretxa en el marcador. Els xabieros són un grup que té un ampli marge de millora i el podran demostrar en pròxims partits.

La bona notícia va arribar de la mà de l'equip masculí que es va imposar al CB Tavernes per 61 a 21. Incontestable victòria per a l'equip que dirigeix ​​el duo, Óscar Majordom i Gary Stich. Un triomf fonamentat en una gran defensa que va ofegar els valencians i va permetre cistelles fàcils als xabieros. Al descans es va arribar amb el partit pràcticament guanyat ja que el marcador va assenyalar un 34 a 7.

Pocs van canviar en els següents quarts on la superioritat xabiera va quedar demostrada sobre la pista de joc.

cadet

No va ser una bona setmana per a les cadets que dirigeixen Gary Stich i Andrea Valero. En el seu primer partit van caure davant el CB Ifach Calp per 70 a 61. Va ser un partit estrany amb bastants alternances al marcador. Van començar millor les calpines però les xabieras, abans del descans, van jugar els seus millors minuts arribant a l'equador del partit amb avantatge 31 a 36.

A la represa, les xabieras es van oblidar de les bones coses fetes i van encaixar un dur parcial que va ser la clau de la seua derrota. El Calp els va endossar un parcial de 24 a 8 que deixava molt complicada la victòria. En l'últim quart, de nou, les verdinegras van tornar al camí del bon joc i van retallar una diferència que va ser tan àmplia que les va deixar sense opcions de triomf.

En el seu segon partit jugat en menys de 24 hores van perdre davant el CB Tavernes per 43 a 44. Les xabieras van van tindre l'opció de la victòria amb un xut de baix de la cistella en l'últim segon del partit, però el col·legiat, per no canviar el seu criteri mostrat durant tot el xoc no la va assenyalar. Un col·legiat que va completar una lamentable actuació que va deixar sense premi a les de Xàbia.

El partit va ser molt igualat durant la primera meitat, amb alternances en el marcador per arribar al descans amb empat a 19. A la represa, l'equilibri sobre la pista va seguir malgrat una parcial actuació arbitral, que va acabar amb aquesta falta en l'últim segon no assenyalada.