Zoek

Overwinning werkte en verdiend van de Junior van de J. Xábia voor de Pego (64-78)

06 maart 2013 - 00: 00

Harde en gecompliceerde match gespeeld door de jongens van Oscar Butler de in Pego, die werd gebruikt bij elkaar zeer harde manier te bereiken stoppen met de winning streak van de Joventut, die niet dankzij zou kunnen doen om het grote werk van het team dat Xàbia 64 78 won.

Vóór het begin van de wedstrijd waren de problemen voor de bezoekers duidelijk, omdat de drie spelers down waren, de slechte fysieke conditie waarin Nico verkeerde en de blessure die Álvaro in het eerste kwart van de wedstrijd opliep. Daarnaast was het noodzakelijk toe te voegen wat er van de collegiale heer die het feest leidde, werd verwacht.

De wedstrijd begon in een zeer gelijkmatig tempo, omdat de Xàbia er niet in slagen om hun verdediging op te leggen aan het hele parcours, wat gemakkelijke manden opleverde voor de hele Pego. Maar de overweldigende aanvankelijke succes van Sergio Campillo met 3 pointers, liet Joventut te differentiële 10 wijst minuut 7 waarin werd teruggebracht tot 6 punten aan het einde van het eerste trimester (-15 21) .

De sensatie van dominantie van de bezoekers was bedrieglijk, omdat ze hun betere spel niet ontvouwden, en dat werd mede ondertekend in het begin van het tweede kwartaal. Na vijf minuten zonder het maken van een enkel punt Xàbia jongens, Pego heeft het scorebord zetten na een gedeeltelijke-17 0, langs de resultaat-28 21 zijn.
Ze waren zonder twijfel de slechtste 5-minuten in een lange tijd van de spelers van Oscar, die niets verdedigden, geen oplossingen voor de aanval vonden en bovenal niet speelden als het blok dat ze gewend zijn te zijn. Het resultaat voor de rest was 40-36 gunstig voor Pego.

Na het passeren van de kleedkamer, de Xábia met een gedeeltelijke 0-7 in enkele minuten wist 2 de controle over te nemen in het scorebord. Vanaf nu tot het einde van de vierde, gelijkheid greep de bijeenkomst, en na een gedeeltelijke 15-20 voor Xàbia in deze kamer, het resultaat verkleinde de afwezigheid van de laatste periode (55-56).

Om de laatste minuut betwisten, jonge Xàbia kreeg het beste van zichzelf, stapte naar voren in het defensief, in geslaagd om een ​​inkomen van 10 punten te krijgen geleerd te beheren tot het einde van de wedstrijd, het beheer te verhogen tot 14 punten het laatste verschil en laat de markering in 64-78.
Junior Joventut Xabia februari
Door de Joventut gespeeld en scoorde: Lucas (11), Alvaro, Nico (2), Juanma, Hicham (18), Campillo (30), Alex (7), Krish (3) en Sergio Nave (7)