Overwinning van de meisjes van de CD. Jávea tijdens zijn bezoek aan Villajoyosa (3-4)

November 11 van 2014 - 00: 01

El CD. Jávea Feminine voegde zijn derde overwinning in het Women's First Regional League-kampioenschap toe door Villajoyosa CF te verslaan. door 3 naar 4.

CD. Javea Vrouw

In de sportstad Lloret Calsita van de gemeente Villero was er een heel spannend duel waar de emotie aanwezig was totdat de scheidsrechter het einde van de crash floot.

De wedstrijd in de eerste helft was erg gelijkmatig zonder dat een van de twee teams superieur was aan hun rivaal. De benaderingen van de gebieden kregen niet de doelprijs wegens het gebrek aan succes ten tijde van de veiling. De pauze werd bereikt met nul gelijkspel.

De tweede helft had veel doelpunten, de eerste die scoorde was het Javiense-team dat regisseerde Juan Boluda. In de minuut 51 slaagde Mar erin de score in te huldigen. Het voordeel van Javiense nam met de 0 toe tot 2 met het doel van Mar zelf, negen minuten later.

Toen het leek alsof alles was gedaan, kwam de reactie van het pand dat de score in de minuut verlaagde, 73 met zowel Sandra. Een beetje dat de rojiblancas beschuldigde en Villajoyosa daarvan profiteerde om de score vier minuten later te matchen met het doel van Eva.

De meisjes op de CD reageerden goed. Javea omdat Michelle ze in de 87-minuut terug op het scorebord plaatste. De zin van de crash kwam twee minuten later toen Aina de kamer markeerde. De thuisploeg werd niet afgeleverd en een minuut later scoorde de laatste 3 tegen 4.

Met deze triomf staat het team van Juan Boluda op de zesde plaats in het klassement, met 11 punten slechts vier van de tweede geclassificeerde Valencia CF. De volgende game voor de meisjes op de CD. Javea ontvangt het bezoek van de Zweedse Racing, de derde geclassificeerde.