Víctor Fernández was de beste van CA Llebeig in de 'Gran Internacional Fondo de Siete Aguas'

Augustus 23 van 2017 - 07: 50

Een van de meest prestigieuze races in het regionale fonds is degene die in augustus wordt gehouden in de Valenciaanse stad Siete Aguas, is de Great Seven Waters International Fund. Bewijs dat meer dan 2.200-atleten samenbrengt en dat een geweldige sfeer in de straten van deze gemeente registreert.

Het is noodzakelijk om uit deze editie de aanwezigheid van atleten van aan te duiden Llebeig Athletics Club Xàbia. De best geclassificeerde van de groep xabieros was de veteraan Víctor Fernández, die eindigde in de 29-positie van het algemene klassement met een 58.49-merk. Ondanks de hitte en de 15.150-meters van de route, voltooide Fernández een geweldige test en werd hij achtste in zijn categorie.

Een groot deel van de race werd gespeeld met zijn partner en vriend, Moha Rida, die de 40-positie van de generaal binnenging, met een tijd van 1: 00.1. Moha kon het ritme van Victor niet uitstaan ​​in het laatste deel van de test en gaf er de voorkeur aan zijn partner te laten gaan en in een iets zachter tempo door te gaan.

Andere van de xabieros-atleten die deelnamen waren Cristobal Buigues, die eindigde met een record van 1: 05.48. Juanjo Vallés die een 1-merk heeft gemaakt: 08.35. Jaime Escortell overschreed de finish met een tijd van 1: 10.40. Javier Segarra sloot de tour af met een record van 1: 14.04 en Eduardo Crespo sloot de race af met een 1-merk: 22.45.

De hele xabiera-expeditie werd zeer tevreden met het hebben van een race waarin de atmosfeer en de behandeling die aan de atleet wordt gegeven, bewondering waard is.

De mannelijke winnaar van deze editie was Ouais Zitane, een Marokkaanse atleet die eindigde met een merk 49.11. De tweede plaats ging naar Jesús Antonio Nuñez en de derde plaats ging naar Hicham Ettaichmi.

Bij vrouwen was de winnaar Cristina Jordán, Europese Cross X XMUMX-kampioen die een tijd maakte van 23: 59. De tweede plaats ging naar Fatima Ayachi, zijnde María José Cano, de derde plaats.

Dit betekent dat voordat de uitgang werd genomen een emotionele en gevoelde minuut stilte werd bewaard ter nagedachtenis van de slachtoffers van de aanslagen in Barcelona en Cambrils.