Een doelpunt van Dani García geeft een punt aan CD Jávea tijdens zijn bezoek aan Dénia

Januari 17 van 2016 - 20: 53

Belangrijk punt dat de CD Jávea tijdens zijn bezoek aan het Diego Mena-veld in Dénia. De wedstrijd eindigde met een gelijkspel en na het zien van hen op de speldoos is dit een zeer redelijk resultaat.

Eerste team van CD Jávea voor CD Dénia

De derby van de Marina Alta begon met dominantie van het lokale team dat de touwtjes in handen nam. De bewegingen van de bandmensen gaven diepte aan CD Dénia. De rojiblancos hadden problemen om uit te schakelen in de tegenaanval en dat zorgde ervoor dat de lokale bevolking beetje bij beetje meer balbezit had.

In de 19 minuut eindigde een racket zonder duidelijk gevaar in het gebied xabiera met een schot van Paco dat Juanvi verraste. De bezoekende keeper kon niets doen om de bal te stoppen die eindigde op de bodem van het net. De dianenses met de score in het voordeel, sloten CD Jávea in hun eigen gebied op slot.

Ondanks de grotere lokale heerschappij vermeed het goede werk van de verdediging xabiera dat het pand gelegenheden van doel had. 1 kwam tot rust met de 0 op het scorebord maar met het spel erg open.

Bij de hervatting liet de lokale coach, Juan Carlos Signes, Josep achter in de cabine die Alberto binnenging in zijn plaats. De Dianenses versterkten hun kernlijn maar het deed weinig voor hem. Bezoekers onder bevel van het werk van Javi en Pau kregen de controle over het domein in het midden van het veld. De set groguet verloren bezit van de bal.

In de 54-minuut stuurde Faye een diepe bal naar Dani García die met een schot de lokale keeper verraste, Maxi scoorde het gelijkmakerdoel. Vanaf dat moment wist het bezoekende team de wedstrijd heel goed te lezen. Hij zette een goed defensief systeem op en zocht naar de lange ballen naar Faye die het gevaar namen voor het gebied dat verdedigd werd door Maxi.

Het lokale team miste voetbal om het goede verdedigingswerk van zijn rivaal te doorbreken. Er waren geen geweldige scoringskansen en de wedstrijd eindigde met een 1-1 gelijkspel.

Beide technici gaven alleen de eindscore en Franco Borrás Hij merkte op dat het zijn laatste spel was dat op het bankje van CD Jávea zat. De komst van een nieuwe technicus wordt aangekondigd voor volgende week. Een van de kandidaten voor de bank, Diego Miñana, was aanwezig bij de wedstrijd.

Dani García en Javi vieren het doel

Technisch

CD Dénia: Maxi, Gayá, Nico, Ribes, Gervasio, Panucci, Paco, Josep (Alberto 46 '), Ferrán (Céspedes 74'), Renzo (Pintxo 60 ') en Borja.

CD Jávea: Juanvi, Ente, Aldo, Iborra, Hassam, Pau, Toni (Rubén Ortolá 62 '), Javi, Faye, (Marcos 90'), Dani García (Pablo 84 ') en Dino (Carrió 72').

doelen: 1-0 Paco Mto. 19 1-1 Dani García Mto. 54.

Scheidsrechter: López Herrero, vermaande de bezoekers; Iborra, Javi, Carrió, Dino en Pablo.