Triumph van de junior vrouw van CB. Joventut Xàbia in de Lliga Valenciana

24 september 2015 - 11: 27

Belangrijke overwinning behaald door de getrainde spelers Oscar Butler in zijn bezoek aan Pego (37-44). Een triomf die hen verzekert om de halve finales van de comxicotetie van de Lliga Valenciana te spelen als lokaal, fruit van de eerste plaats van de groep, wiskundig verkregen in afwezigheid van de wedstrijd tegen de CB. Ondara. Deze botsing wordt volgende zaterdag gespeeld.

Overeenkomst tussen CB. Joventut Xàbia en de CI. pego

De match begon met een duidelijk bezoekersdomein dat aan het einde van het eerste kwartaal werd weergegeven toen het scorebord een 2 naar 10 wees. In het tweede kwartaal was geen van beide teams zeer succesvol in het aanvallende pakket. Voltooid dit deel met een gelijkspel naar 7. Voor de rest was het gekomen met een score van 9 naar 17 voor de xabieras.

Na de pauze probeerde de Joventut de kloof te dichten, maar de collectieve fout verhinderde hen om zich meer te distantiëren van 10-punten van hun rivaal. De lokale bevolking maakte het rubber en liet hun tegenstanders niet ontsnappen op het scorebord. Na een proef met 14-15 stonden de meisjes van Oscar voor de laatste set met 9 points of advantage, 23-32.

Het laatste kwartaal begon met goede lokale die de score met 30 34 getrokken. Dead van xabiero coach, de tijd de dingen op zijn plaats en met een gedeeltelijke 0-6 tot minuten 2, werden de verschillen te stabiliseren rond 10 punten, het bereiken van het einde van de wedstrijd, met als gevolg 37-44 pro meisjes CB. Joventut Xàbia.

In deze zelfde comxicotetie, maar in junior mannen de CB. Pego heeft de CB gewonnen. Joventut Xàbia voor 55 naar 45. In de senior mannen categorie was er ook triomf voor de CB. Ik plak voor het team van Jávea voor 63 naar 37.