Triomf van het Valenciaanse Dames Sub 18 Team met Gema Soliveres in de elf

Februari 09 van 2018 - 16: 48

De start van het Valencian Women's Sub 18 Team, waarin ze in de basiself stond, de xabiera, Gema Soliveres, in de 2e fase van de National, kon niet beter zijn door het Castiliaans Leonese Team met 0-3 te winnen.

In de wedstrijd die om XNUMX uur werd gespeeld in het "Guillermo Olagüe" -veld van Gandía, begon het Valenciaanse team met enige twijfels in hun spel, tegen een rivaal die hen van macht tot macht speelde. Weinig kansen om te scoren, en veel voorzorgsmaatregelen in de twee formaties. Er waren nauwelijks aankomsten in de gebieden. Na een half uur spelen stond de Valenciaanse Julia voor het rivaliserende doel en stuurde in Vaseline de bal om hem te verslaan.

Na een doelpunt kalmeerden de Valencianen hun spel en namen ze het initiatief in de wedstrijd. De breuk werd bereikt met 0 tegen 1 op het scorebord.

De Valencianen veroordeeld in de tweede helft

Om enige twijfel weg te nemen kwamen de Valencianen in de tweede helft met veel ritme naar buiten en na een hoekschop kwam Ana Pastor met 0-2. Vanaf dat moment speelden de Castiliaanse Leonezen hun beste voetbal. Ze dwongen de Valenciaanse vrouwen om terrein op te geven en dichter bij hun eigen gebied te verdedigen. Het was toen dat de figuur tevoorschijn kwam, van de doelman, Alexia, die een goede prestatie leverde door de ballen te stoppen die haar bereikten.

Met nog tien minuten te gaan, kwam de straf toen Andrea zich perfect achter Aixa's centrum definieerde om de finale 0-3 vast te stellen waarmee het einde van de wedstrijd werd bereikt.

De Valenciaanse vrouwen spelen zondag om 12:15 dit keer opnieuw tegen het Asturias National Team, dat morgen op dit moment tegen het Castilla León National Team staat.