Duidelijke triomf van de jeugd van CD Jávea tegen Villajoyosa CF (2-0)

April 17 van 2018 - 07: 56

Belangrijk de overwinning behaald door het jeugdteam 'A' van de CD Jávea tegen Villajoyosa CF met 2 tegen 0. De kinderen die Boluda traint, slaagden erin hun doel op nul te houden en dit was essentieel voor hen om de drie punten toe te voegen.

Het rojiblanco-team had in het eerste kwartier genoeg om deze overwinning op het goede spoor te zetten, een wedstrijd die van het begin tot het einde domineerde. De start van de xabieros was brutaal, met duidelijke kansen om vooruit te komen op het scorebord. Het eerste doelpunt kwam in de 8e minuut, het werk van Bas aan het einde van een goede gezamenlijke zet.

Dit doelpunt gaf veel rust aan de rojiblancos, die een minuut later opnieuw via Agulló scoorde. De bezoekers waren duidelijk verwoest door een zeer snel en direct spel van de lokale bevolking. In de 14e minuut kwam de stand op 2-0, dit keer was de scorer Álvaro Hernández, die met succes een goede zet wist te verhelpen.

Ondanks de dominantie op het scorebord, tilden de lokale bevolking hun voeten niet van het gaspedaal en bleven ze met enig gevaar in het vilera-gebied aankomen. In het laatste deel van de eerste helft hadden Climent en Serrano kansen om te scoren voor de lokale bevolking, maar ze hadden geen succes, dus gingen ze met 2-0 naar de pauze op het scorebord.

De rojiblancos behielden hun dominantie

Bij de herstart lichtten de renners een beetje op, in een poging de afstanden op het scorebord te verkleinen. Ze strekten hun lijnen en in de 69e minuut hadden ze een geweldige kans die de lokale Agulló op dezelfde doellijn dwarsboomde.

Na die schrik hadden de lokale bevolking opnieuw het bevel in het spel en de kansen om de score uit te breiden kwamen met schoten van Serano en Pipe. De bezoekers kregen in de 86e minuut opnieuw een goede kans om een ​​sterk schot te lanceren waarop ze zeer goed reageerden in de lokale doelman Ivars.

De minuten verstreken voor de controle van de lokale bevolking die geen schokken meer wilde hebben. De wedstrijd eindigde met een overwinning voor jeugd-cd A Jávea met 2-0. Een overwinning die de rojiblancos op de zesde plaats in het klassement achterlaat met 38 punten, hetzelfde als die van UD Altea, de volgende rivaal van CD Jávea. .