Zoek

Derde opeenvolgende nederlaag van de jeugdige 'A' van CD Jávea bij een val in Altea (4-2)

November 15 van 2017 - 03: 00

De jeugdgroep 'A' van de CD Jávea Het is niet al te fijn in termen van resultaten. Ze komen van het koppelen van hun derde opeenvolgende verlies dat valt vóór UD Altea door 4 aan 2.

In de eerste helft domineerden de rojiblancos duidelijk hun rivaal, hoewel ze geen duidelijke kansen hadden. Ondanks dat ze meer balbezit hadden, hadden de xabieros het moeilijk om voetbal te creëren. Terwijl de lokale bevolking beperkt was om goed terug te sluiten en te profiteren van een stationair balspel.

In de 41-minuut werd een schot van Loann afgebogen door een verdediger xabiero en dit verwarde de doelman van de CD Jávea die de bal zag binnenkomen in zijn eigen doel. Met de 1 naar 0 werd de rest bereikt.

De rojiblancos misten succes in de veiling

In de tweede helft werd het slechter omdat in de eerste minuut UD Altea het tweede werk van Esteban markeerde. De rojiblancos reageerden goed, want zeven minuten later, bij de uitgang van een hoekschop, markeerde Aiub de 2 naar 1.

De bezoekers zagen opties om het spel te binden en bleven domineren. De thuisploeg vergaf niet en in de minuut scoorde 70 de 3 tegen 1 na de lancering van een fout stuiterde de bal en gleed in het doel van CD Jávea. Nogmaals, de xabiera-reactie kwam snel, want drie minuten later eindigde Christian Serrano een goed spel door de 3 naar 2 te markeren.

Met de opening op het scorebord steeg de intensiteit boven de spelrechthoek. De game was veel meer vergrendeld door de fouten. Bij afwezigheid van tien minuten arriveerde de 4 op 2 met beide David, die een schot lanceerden dat door dezelfde ploeg glipte. Met dit resultaat werd het einde van de crash bereikt.

Tijdens de week bereiden de kinderen van de CD Jávea-jeugd hun volgende wedstrijd voor die naar Gandía zal reizen om zich te meten aan de EU Gandía.