Overwinning voor CD Jávea tegen UE L'Alcúdia (1-0)

November 12 van 2017 - 20: 31

El CD Jávea Hij zet zijn winning streak thuis voort, nadat hij UE L'Alcúdia met 1-0 had verslagen.Het was geen briljante wedstrijd, want in de eerste helft had geen van beide teams te veel geluk met hun acties.

De beste actie van de lokale bevolking was een schot van Álvaro die werd afgebogen tot hoekschop. Er werden weinig meer geboden door elkaar voor zover het gevaren betreft. De game liep in zijn ruimere tijd in de zone van het midden van het veld, waar geen van beide teams erin slaagde om verbinding te maken met zijn aanvallers.

De twee technici probeerden de defensieve ernst van hun teams te behouden, gespeeld om niet in de doelstellingen te passen, in plaats van ze te scoren. In rust werd de initiële score bereikt van nul tot nul. De fans die zich verzamelden op het gemeentelijke voetbalveld in Xàbia raakten verveeld.

Grotere rood-witte dominantie in het tweede deel

Het tweede deel werd gedomineerd door de lokale bevolking, die een meer vloeiend spel toonde, dat kwam om goede spelen in de medullaire lijn te vlechten. Ondanks de grotere controle over het spel, het team dat draait Antonio Villaescusa Ik had geen diepgang.

Van de lokale bench gok op het geven van frisheid aan het team en gaf toegang tot Faye, speler die meer diepte gaf aan de set xabiero. In de 67-minuut kwam het enige doelpunt van de middag, in een uitstekend stuk links dat Lucas Bou als uitloper opleverde en Michael, die het spel volgde, versloeg Juan met een laag schot.

De Valencianen reageerden goed met de lokale bevolking, maar ze vonden een zeer solide verdediging. CD Jávea gaf grond aan zijn rivaal en probeerde de contra te veroordelen. Er werd een punt gemaakt in een rit van Elia die de bezoekende keeper niet had verslagen. Het zou logischer zijn geweest om de bal te geven aan zijn partner Faye die helemaal naast hem stond, maar blijkbaar hem niet zag.

Er was weinig meer dat deze game grijs maakte, maar dat bevestigt de goede tijd van de rojiblancos die zes dagen toevoegen zonder de nederlaag te kennen. Het team is opnieuw verbonden met punten met betrekking tot de CD Dénia, een promotieteam voor promotie. De volgende verbintenis voor de Xabieros zal een bezoek brengen aan de EU Atzeneta.

Technisch

CD Jávea: Lussing, Ayoze, Marcos, Eric, Vergi; Roberto (Elías 90 '), Cardona (Faye 65'), Kiko, Michael; Álvaro (Pau 88 ') en Lucas Bou (Rafa del Castillo 82').

UE L'Alcudia:Juan, Ador, Rodenes, Barea, Andoni, Nacho, Isma, Isidro, Kevin (Ajoub 23 '), Robert (Mourad 78') en Silver (Efrén 69 ')

Doel: 1-0. Michael 67 '.

Scheidsrechter: Crespo Calero, vermaand Cardona, Ayoze en Roberto en bezoekers, Andoni, Nacho, Ajoub, Silver, Isma en Ador.