Simón Guido en Omar Gómez del Tri-Benitatxell pakten het podium in de 'V Anna Triathlon'

Augustus 21 van 2019 - 07: 16

De vreugde is enorm in de Tri-Benitatxell, nieuw gecreëerde sectie van de Mutiesport Benitatxell Athletics Club. De resultaten die hun atleten behalen in al die wedstrijden waaraan ze deelnemen, zijn prachtig.

Concreet werd dit afgelopen weekend gevierd op V Anna's Triathlon, in het majestueuze kader van het meer en zijn omgeving. In deze test kun je de afstanden van Sprint en Super Sprint lopen. mode Sprint Het was op een zwemroute van 750-meters, een fietssegment van 20-kilometers en een voetrace-segment van 5.000-meters.

Op deze afstand namen de triatleten van de club poblero, Omar Gómez, deel aan de 50-positie van het algemeen klassement met een tijd van 1.12: 56, tweede in het Veterans B-klassement en Manuel Segarra die eindigde in de absolute 65-positie, met een merk van 1.15: 53, zijnde de 16 van zijn categorie veteranen A.

Markeer in deze modaliteit de triomf van Louise Ambler van de Tricormunmunds van Teulada die de beste was in zijn categorie Veteranen B met een tijd van 1.22: 45.

In de modaliteit Super Sprint, Simón Guido nam het podium als derde absoluut aan het einde van de test in een tijd van 28.30. El Poble Nou de Benitatxell was met de beste in een test die Adrián Ivars als winnaar had die de 300-zwemroute, 10-kilometers fiets en 2.500-meters hardlopen aflegde, in een tijd van 25.29.

De tweede plaats was voor David Ferrer, die een tijd 27.32 gebruikte. Wat betreft de atleten van de Tri-llebeig Xàbia, merk op dat in de Sprint-modaliteit, Toni Soler Hij eindigde in de absolute 40- en 22-positie van zijn hogere categorie, met een totale tijd van 1.11: 25. In de SuperSprint-modaliteit eindigde Antonio Morillo van dezelfde xabiero-club in de absolute 20-positie als de 9 van zijn hogere categorie.