Vol triomfen voor de wielerploeg Bike-Visauto van Xabia

15 maart 2017 - 00: 00

Afgelopen weekend was erg vruchtbaar voor het fietsteam Xabia`s Bike-ik visauto die op drie fronten deelnam.

In de tweede test van de BTEMA CEMA League voor de scholen in Xaló namen de kinderen van dit team alle podia. Ze genoten van een heel leuk circuit waarin ze hun kwaliteit demonstreerden.

De Benjamin-categorie werd gedomineerd door Marcos Puig, die de winnaar was. De tweede plaats ging naar Danielis Kaseta, terwijl de derde component van dit team, Marc Pineda, op de vierde plaats eindigde.

De triomf in de categorie alevín was voor Miguel Sifre, terwijl David Ivars tweede was. Bij kinderen ging de overwinning naar Andreu Aibar, zijnde zijn partner, Dani Cepa Jr., als tweede.

Dani Cepa en Alicia Margalejo winnaars in Villalonga

Andere vertegenwoordigers van dit team betwistten de Marxa BTT De Llop van Villalonga, eerste benoeming van de BTT Circuit Comarques Centrals. Het ging heel goed met Dani Cepa en Alicia Margalejo wie waren de winnaars en slaagden erin de truien aan te trekken van leiders van het algemeen klassement, zowel mannen als vrouwen.

Een test die bestond uit een route van 34-kilometers met meer dan 900-hoogtemeters, met korte maar intense beklimmingen en bochtige paden.

Tomás Miralles won de triomf in de Sub 23-categorie, terwijl Álex Seguí was tweede in de Master40-categorie. Andere vertegenwoordigers van Xabia's Bike-Visauto, die deelnam waren, Óscar Mestre dat eindigde bij de 18ª- en David Santacreu-posities, die eindigden in de 109-positie van het algemeen klassement.

Moisés Espinós leider van de vliegende doelen in de Volta a la Marina

In de voorlaatste fase van de XXXI Volta Ciclista a la Marina, gehouden in Parcent, hadden de wielrenners van dit team een ​​grote rol. In de koninginnenrit, Moisés Espinós, wist zichzelf op te dringen aan de twee vliegende doelen, waardoor hij de nieuwe leider van deze klasse werd.

Van haar kant, Saoro Moll, bleef in de goede ontsnapping en kruiste de finishlijn in de 25-positie, zijnde een van de componenten van de eerste groep. Vicente Más, was sterk en finishte de race in de 60-positie. Xavi Sellés kon niet met het helse ritme dat vanaf het begin werd gemarkeerd en bleef aan het einde van de etappe.