Ondanks een goede defensieve bestelling van de CD. Jávea teruggekeerd verslagen van Beniganim (1-0)

April 13 van 2014 - 09: 14

El CD. Jávea Hij hief een zeer serieuze wedstrijd op naar een Beniganim die zijn doelpunt scoorde in het laatste stuk van de wedstrijd. De goede verdedigingsorde van de rojiblancos verstikte de wedstrijd van Valencia.

De Javiense-coach bracht een wedstrijd op gang, met een grote druk op de kernlijn die het creatiespel van zijn rivaal verdronk. De eerste keer was voor de javienses, toen Sergio Mesa bewoog in het gebied en schoot, zonder dat Cristian het leer vergrendelde, naar de positie van Dino aan de verre post toe liep, die in het kleine gebied niet klaar was omdat Alberto redde voorzienigheid.

In de 20-minuut had het thuisteam een ​​lange bal van keeper Cristian die Fuentes had gekamd, en Kevin, in een zeer gunstige positie, te gefocust gefotografeerd. Een minuut later probeerde de buitenstaander Javier zijn geluk met een krachtige schot ver weg dat Cristian zijn vuisten moest opruimen. Het was een ontroerende eerste helft met aanhoudende aankomst in de gebieden maar waar ik de veilingmeesters mis.

In de tweede helft genoten de lokale bevolking tot drie opeenvolgende gelegenheden. De eerste in een frontale fout gelanceerd door Álex Redondo dat Fuentes bovenaan stond. De tweede kwam toen Antonio een heel dichtbij centrum maakte dat op het punt stond om Juanmi en de duidelijkste te verrassen, Salva vertrok na een hoek en Sito redde tussen clubs tussen de protesten van de lokale bevolking, die vond dat het leer de doellijn

De Beniganim kon niet hun handen javiense gecombineerd tot het moment 83 één embarullada gespeeld wist hoe te definiëren, Selu, die vanaf de voorkant gestart met een de stok strak schot, satijn en niet te stoppen eindigde in de achterkant van het net voor de immense vreugde zijn teamgenoten en de lokale fans.

UD Benigànim: Cristian; Roberto Bas, Salva (Mateo, 75 '), Nando Campos, Alberto (Selu, 69'); Nando Muñoz (Iosu, 46 '), Álex Redondo; Antonio, Víctor Fuentes, Rafeta; en Kevin (Juanlu, 75 ').

CD Jávea: Juanmi; Julio, Aldo, Rial; Dino, Nahuel, Cardona, Ramiro, Sito (Ximo, 85 '); Javi (Francesc, 75 ') en Sergio Mesa (Villa, 59').

Doel: Selu (83 ').

Scheidsrechter: Roch Mata, Miguel; geassisteerd in de bands door Gascó Ferrer, Ernest en Saus Pérez, Vicente. Lokaal aangekondigd aan Nando Muñoz, Víctor Fuentes, Selu en Iosu (92 '); en van de kant van de bezoeker van Javi, Rial en Cardona.