Zoek

Nieuwe triomf voor de mannelijke senior CB. Joventut Xàbia voor de CB. Algemesí (64-53)

04 december 2014 - 11: 04

Het mannelijke hogere team van de CI. Joventut Xàbia voegde zijn zevende opeenvolgende overwinning toe om de CB te verslaan. Algemesí door 64 naar 53. De wedstrijd die werd gespeeld in de Het paviljoen van Miguel Buigues Het was erg vermakelijk voor de toeschouwers.

CB. Joventut Xàbia Senior man

De clash begon met de uitwisseling van manden door de twee teams die waren toegewijd om elkaar te bestuderen (7-8) in de eerste 5 minuten. Maar een deel van 12-2 in de laatste 4-minuten gaf de eerste voordelen aan het lokale team dat het eerste kwartaal afsloot met een voordeel van negen punten (19-10).

Het tweede kwartaal was van rukwinden, de eerste was de lokale bevolking die een deel kreeg van 6 tot 0. De reactie van de bezoeker was onmiddellijk met een gedeeltelijke 0 naar 5. Het spel van het lokale team werd uitgedeeld en alle componenten droegen hun steentje bij, in tegenstelling tot het bezoekende team, hielden ze het binnen de geïsoleerde acties van een enkele speler.

Het tweede deel begon met een onzekere 33-27 en de hele wedstrijd die beslist moest worden. Een gedeeltelijke 1-8 in de eerste 6 minuten van de hervatting stond het bezoekende team toe om de leiding te nemen voor de eerste en enige keer in de wedstrijd. Deze keer maakte de gebiedsverdediging van de lokale bevolking aan alle kanten water. Een wijziging in individuele en twee triples van Oscar Butler ze lieten de jongens uit Jávea de controle over het spel opnieuw overnemen, zodat ze het niet tot het einde loslieten. Het deel van deze kamer was 16-10 voor een totaal 49-37.

In het laatste en laatste kwartaal was het lokale team toegewijd om de afstand in het licht te houden dankzij de triple van Óscar Mayordomo en Jacobo Usagre. Het Valenciaanse team slaagde er in om een ​​minuut na het einde onder de 10-punten te komen dankzij twee triples, maar het was niet de moeite waard om te winnen. De eindscore was 64-53.

Overwinning voor de junioren tegen Dénia Básquet

Grote overwinning in de lokale derby verkregen door de spelers getraind door Oscar Butler, die comfortabel versloeg naburige Denia door 52 om 36, in een partij die domineerden tijdens de 40 minuten dankzij zijn defensieve werk.

CB. Joventut Xàbia Junior teef

De lokale bevolking begon het spel met heel duidelijk in hun spel, op zoek naar hun interne spelers in aanval en met geweldige defensieve activiteit, wat resulteerde in een gedeeltelijke 8-2 in 3 minuten. De bezoekers maakten gebruik van hun spelers die regelmatig in hun senior team spelen om de verschillen aan het einde van het eerste kwartaal, 12-8, te verkleinen.

In het tweede kwartaal verhoogden de javienses hun verdedigingsniveau, wat een enorme concentratie en toewijding in het team liet zien, wat een aantal spectaculaire spelminuten veroorzaakte waarbij de bezoekers niet die Jávea konden overtreffen. Na een deel van 15-6 was de resulterende rust 27-14 voor het pand.

Na de pauze, verre van ontspannend, verhoogden de Oscar Mayordomo-meiden het verschil met de 18-punten (38-20), en dreigden ze het spel permanent te verbreken. Maar het overschot aan ontspanning in de laatste twee minuten zorgde ervoor dat een gedeeltelijke 0-8 bezoekers in leven hield bij het betreden van het laatste kwartaal, 38-28.

De laatste 10 minuten spelen waren een demonstratie van evenwicht en controle play lokale, die weer met een grote defensie gesloten opties Dénia Basquet met een gedeeltelijke 14-8 dat de uiteindelijke score in het heldere 52 links -36.

Eerste nederlaag voor de Javien-junioren

Het juniorenteam leed de eerste nederlaag door één punt tegen de CB te verslaan. Algemesí (57-58). Het was een zeer omstreden clash die werd beslist in een slecht tweede kwartaal voor de Javians die niet erg dun waren, noch in aanval, noch in verdediging.

De pogingen om de nadelen van de score te verminderen ondanks het feit dat ze groot waren, hadden de prijs niet nodig. De lokale bevolking vocht tot de laatste seconde, maar de Valencianen speelden met veel temperament het laatste stuk van de botsing en wisten de overwinning te behalen.