Nasio Cardona en Ana González van CA Llebeig Xàbia namen deel aan het Spaanse Trail Running Championship

April 27 van 2021 - 15: 55

Afgelopen weekend vond het Spaanse Trail Running Championship (Mountain Race) plaats in Liencres (Cantabría) waarin de atleten van de Club Atletisme Llebeig Xàbia, Ignacio Cardona en Ana González, die uitstekende resultaten behaalde.

De wedstrijd, georganiseerd door de Club Deportivo Trail Costa Quebrada, bestond uit een parcours van 16 kilometer met een positief verschil van 540 meter.

Cardona nam deel aan de M-45-categorie en eindigde als tweede na Spanje in zijn categorie, met een tijd van 1: 09.11 achter Ricardo Lanza die tot kampioen werd uitgeroepen.

In de U-20-categorie nam de xabiera-atleet, Ana González, deel, die erin slaagde als 14e in Spanje over de finish te komen in 1: 02.49.