Mohamed Younes zegevierde in de III Orba Popular Race

22 september 2014 - 13: 12

De atleet Mohamed Younes behorend tot de Atletiek Club Llebeig de Xàbia was de winnaar in de III Orba Popular Race met een tijd van 23 minuten en 47 seconden. Deze atleet kwam als eerste over de finishlijn na het voltooien van een veeleisende cursus van 7.000-meters. De tweede plaats ging naar Sergi Soler vijf seconden en de derde plaats was Víctor Fernández.

Mohamed Younes en Sergi Soler

In deze zelfde test moeten we ook wijzen op de tweede plaats in de categorie senior van Juanma Andrés. Terwijl opnieuw de vrouwtjes van de javiense-club terugkeerden om te schitteren. Sarina Alarcón was eerste in de senior categorie, Eva Escortell bereikte de tweede plaats.

De onbrandbare Mª Carmen Vallés nam op haar beurt het podium in en werd tweede in de categorie Veteranen A.

Op zijn beurt was belangrijk ook het optreden van de leden van de Atletiekschool van Llebeig Xàbia, terwijl zij met hun eigen licht schenen. Aina Olivares was de beste in Barrufets, terwijl Iván González tweede was.

De javiense Aina Olivares met haar medaille

In Prebenjamín was Melina Báguena de eerste. in Benjamin, Jesús Benavent Het was de beste In deze categorie zijn, Carme Espinós degene die de tweede plaats bezet. Ana González werd tweede in de bak, terwijl María Colomer bij kinderen was.