Moha Rida, dubbele bronzen medaille in de National Masters of indoor track

10 maart 2019 - 21: 19

Moha Rida succes voor Younnes, Llebeig Atletiek Club atleet, die afkomstig is uit opknoping rond zijn nek twee bronzen medailles Kampioenschap in Spanje Master M-35 categorie, speelde in Ourense. De eerste dag van de comxicotetie kreeg hij de test van de 3.000-vloeiendmeters. Op de tweede dag deed hij het in de gecompliceerde 1.500-race.

Moha Rida werd gevonden met een zeer snelle exit, werd geplaatst in de derde positie en kopte een groep waarin vier eenheden reisden. Hij doorstond de aanvallen van zijn rivalen zo goed hij kon. De atleet xabiero zocht een verandering van tempo in de 50 laatste meters, maar hij ontdekte dat degenen die doorgingen eerder veranderden. Hoe dan ook, Moha Rida was heel dicht bij de tweede geklasseerd maar had geen afstand om hem te bereiken, misschien had een eerdere aanval hem de zilveren medaille opgeleverd.

Ook de derde plaats en vooral de verbetering in 13 seconden van uw persoonlijke merk op deze afstand. In het Galicische land was het record van Moha in deze race van 8: 40.

In de race van de 1.500-meters wist Moha Rida dat de te verslaan vijand een andere Valenciaanse was, Aníbal Llamazares, atleet die hem al won in de autonome. Het was een zeer tactische race, met een erg traag tempo. In de laatste 500-meters braken vijandelijkheden uit. Moha. die op de vierde plaats eindigde, kon de derde bereiken in afwezigheid van 10-meters om de finishlijn te bereiken. De Xàbia merkte vermoeidheid in zijn benen van de inspanningen geleverd in de 3.000.

Uw partner van Llebeig Athletics Club XàbiaVictor Fernandez, die een proefrit 3.000, 45 de M-categorie gespeeld, eindigde in 12º opgemaakt met een teken van 9: 49, wat is uw nieuw persoonlijk record voor deze geweldige atleet 49 jaar.