Zoek

Mª Isabel Ferrer won opnieuw in de XVIII Volta Popular a Gata

25 maart 2015 - 00: 01

De XVIII Volta populair bij Gata had als protagonisten de atleten van de Athletics Club Llebeig, sinds nogmaals, bij vrouwen, Mª Isabel Ferrer Ze was de eerste die opnieuw over de finish kwam. Zijn tijd was 40 minuten en 15 seconden. Terwijl bij mannen de snelste was, Felix Pont met een record van 33 minuten en 33 seconden. Het is de omstandigheid dat dit dezelfde winnaars waren van de test die in Jávea werd gehouden.

Mª Isabel Ferrer op het podium van Gata

In Gata was de deelname opnieuw erg groot, rond 1.500 atleten daagden een ochtend uit die werd gepresenteerd met regen, maar dat was geen belemmering voor de straten van de stad om een ​​echt feest te worden.

In aanvulling op Ferrer, de atleten van de Llebeig Athletics Club Xàbia, José María García die op de derde plaats eindigde, Víctor Fernández die als eerste in Veteranen B was, Carmen Bolufer wie was de winnaar in de jeugd en Eva Escortell die vierde werd in de Senior categorie, Nizar Lakhifi die tweede werd in de jeugd en Moha Younes die achtste werd in senior.

José María García Barragan op het podium van Gata

In lagere categorieën hebben de jongens en meisjes van de atletiekschool van Llebeig zeer goede resultaten behaald, sommigen zijn naar het podium geklommen om hun trofeeën te verzamelen.